reklama ANO ci NE?

muzu takhle vkladat reklamu? neporusuji tim neco? myslim jako ze neni uplne nahore..
myslím, že ano
myslim, ze muzes to tak nechat. ja to tak podobne mel asi rok a pul a v pohode.
diky za rady ;)
Že vás všechny ta reklama tak trápí - reklamních bannerů a vyskakovacích oken je plnej internet a na wz pořád děláte kotrmelce... Já bych si dal na svoje starý stránky třeba 3 reklamní proužky, kdyby to přispělo k rychlosti, hlavně co se týkalo databáze...
Možná by reklama měla trápit i tebe. Na stránkách http://hq.wz.cz porušuješ podmínky:

http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html

"Uživateli je zakázáno provádět akce zamezující korektnímu zobrazení banneru - to se týká především uživatelů, kteří umístí banner jen na úvodní stránku spolu s přesměrováním atp."
Asi je to tím, že už jsem z wz odešel.... Nicméně mám reklamu nahoře i na další (staré-hlavní) stránce http://hq.wz.cz/web/ , takže všichni, kdo mají ještě uloženej starej odkaz, nejsou o reklamu ochuzení.... A timeout na přesměrování je tam 10 vteřin, což na korektní zobrazení reklamy stačí až až....
nestaci. nesmi tam byt zadne presmerovani.
Na staré hlavní stránce není žádné přesměrování. A jak praví pravidla, reklama musí být umístěna nahoře na hlavní stránce. To, že úvodní má taky reklamu, i když spojenou s přesměrováním úplně někam jinam, je už trošku navíc. Podle počítadla ještě lidi chodí přes starou-hlavní stránku, takže reklama se zobrazuje, jak má.
Ale abych předešel filozofování o tom, co je vlastně hlavní stránka, tak jsem vyhodil refresh i z té úvodní.
"A jak praví pravidla, reklama musí být umístěna nahoře na hlavní stránce."

Pravidla praví, že reklama musí být umístěna na ÚVODNÍ stránce nahoře (případně na všech stránkách dole. To, kterou stránku považuješ za hlavní, je tvoje rozhodnutí. Nicméně ÚVODNÍ stránka je ta, která se zobrazí na http://hq.wz.cz/

Citace z http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html: "V případě, že si přejete mít na svých stránkách pouze jeden námi vkládaný reklamní banner, je podmínkou, aby byl umístěn na úvodní stránce nahoře."

Mám moc rád, když si někdo vysvětluje pravidla po svém, jak se mu to hodí.
A v tom případě si každej druhej člověk nastaví jako úvodní stránku pouze nápis VSTUPTE, každej na to klikne a reklama ztrácí smysl... Pak si nastaví do bookmarks až tu další stránku.Já to vzal korektně a reklamu jsem si dal NAHORU na stránku, ze které jdou odkazy do substránek. Rozhodně to bylo vůči WZ korektnější, než nápis VSTUPTE a další-hlavní stránka bez reklamy .

Proč jsem použil podadresář /web, to je věc jiná, bylo to z důvodů aktualizací ještě v dobách, kdy jsem používal FrontPage.

Předpokládám, že by mě stránky nevydržely 2 roky, kdybych porušil podmínky zobrazení reklamy.

Poslední měsíc nastala situace, že jsem změnil hosting, takže moje stránky na wz dožívají, a protože ještě dost lidí má jako bookmarks nastavený stránky hq.wz.cz/web, dal jsem reklamu NAHORU na obě stránky, t.j. hq.wz.cz i ./web.

Je mě jasný, jak autoři podmínek mysleli onu "úvodní" stránku včetně zdůraznění index.* , ale tahle formulace často přináší spíš problémy s výkladem. Takže výsledek je "Mám moc rád, když si někdo vysvětluje pravidla po svém, jak se mu to hodí." Tohle bohužel platí i u našich zákonů, tři různé výklady nejsou nic nenormálního, každý může právo vnímat jiným způsobem, pokud je definovaný nepřesně. Takže prosím o definici úvodní stránky !