placený prostor na WZ

Něco jsem už ve fóru našel, ale přece jen mi to nedá se nezeptat.
Je nějaká možnost placeného prostoru na WZ? Nejde ani tak o prostor (zatím stačí 50MB), ale spíš o nějakou jistotu funkce. Naprosto mně děsí některé příspěvky ve fóru - smazali jste mně stránky a já nevím proč, atd. Nerad bych se dočkal podobné věci za nějakou neúmyslnou triviální chybu. Uvažuju o přechodu na jiný "placený" hosting, ale nechápu proč se WZ zbavuje docela hodně navštěvovaných stránek, kde se zobrazuje korektně reklama. A reklama jsou přece peníze, ne? (Dvě poslední věty platí pouze v případě, že platit za prostor nejde).
Platit za prostor sice nejde, ale je dobré si uvědomit, že někteří lidé si třeba nepřečtou pravidla, ale ta pro všechny (tedy i pro ně) platí stejnou mírou. Proto se potom diví, že "jste mi smazali stránky" apod. Já jsem si pravidla přečetl písmeno po písmenu až do konce. Proto mi zatím web nesmazali za porušování podmínek.
<HTML>Tento přístup bohužel mnoho lidí nepraktikuje. U každého kusu softwaru nebo nějaké služby bývají určité podmínky či pravidla. Je to v nějakém malém rolovacím textovém boxu, nebo na papíře... kolik lidí to čte? Procento, možná dvě a Pavel, kterého chválím ;) Zbytek to jen odroluje, odsouhlasí to, co si nepřečetli a pak si stěžují. Kam všichni tak spěchají?

K tomu placenému prostoru - žádné oficiální informace nemám, ale mluví se o tom už dlouho, mira sliboval i nějaký ceník, ale stále je to v nedohlednu.</HTML>
Tak se zkus poohlednout nekde jinde, provideru nabizejicich dobry hosting za rozumnou cenu je dost. WebZdarma je opravdu jen pro ty, kteri nechteji nic platit a radsi riskuji ztratu dat ci docasnou nefunkcnost. Je to dan za bezplatnou sluzbu.
Já bych se chtěl zeptat, zda jde zvýšit z 50MB na víc... mám na stránkách fotky a postupně mi už ten prostor nestačí... jde to?
Thymallus:
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?11
Ber to jinak - klidně budu platit 400 ročně wz než za doménu umístěnou někde na pípni. Proč? Třeba se mi líbí přístup lidí na wz, jsem zvyklý na svoji url a k úplné spokojenosti mi stačí jen pár "maličkostí". Kdybych chtěl provozovat na netu něco víc, stejně bych si musel připojit vlastní server.
To předchozí bylo k příspěvku od R (rpudil.wz.cz). Dík
(k druhému příspěvku).Mě už taky zrušily stránky, samozřejmě kvůly nedodržování pravidel.Pak jsem si přečetl pořádně pravidla a už problémy s hostingem nemám.
Da sa odkupit internetova adresa fotografovanie.czweb.org a dat to na nejaky iny server ?
Ne. fotografovanie.czweb.org je pouze alias. To bys musel odkoupit celou domenu czweb.org