WebZdarma vs IC

ICčku tak moc vadí že mám "margin: 0 auto 0 auto" v body místo divu? :D:D tak to je dobře vadné
Ano, především PHP 5 bych ocenil. Chápu, že verze 5 může být trochu náročnější na výkon serverů a že pokrok není oproti verzi 4 tak velký, ale i ta "trocha" OOP navíc by zájemcům o novější webové aplikace příjemně usnadnila život. Setrvávat neustále na zastaralé 4. verzi rozvoji PHP ani Webzdarma nepomůže. Spíš je to plus pro konkurenci.
Jako skoro všechno podle mně tohle není jednoznačné - prostě na něco je lepší IC a na něco WZ. V současnosti používám oboje a taky mě oboje něčím těší a něčím štve, zbytečný vypisovat, akorát bych opakoval již řečené.
Ale jednu reakci bych měl:
(na IC) "SSL stejně nedokáže použít začátečník ..."
To bych se hádal. Použití SSL na základní úrovni spočívá v tom, že do adresy místo "http" napíšeš "https"; pokud hostuješ i na IC, tak si to můžeš vyzkoušet. Myslím, že tohle by zvládla i moje babička ;-) (v tomhle případě se totiž použije certifikát ICčka, takže to sice má kecy o tom, že je to jiná adresa než pro kterou ten certifikát byl vydanej, ale fachá to)
No a třeba zrovna to PHP5 - jsem nedávno chtěl na WZ spustit jeden skript, a ono furt chyba a nic, a pak jsem zjistil, že to je tím, že používám funkci která je až v PHP5... Smůla no, na IC to jede hezky :-) A to je to skript určený pro uživatele WZ! (https://rur.kx.cz/quotas.html)
Obe stránky sú dobré.
Ja používam obe.
WZ má zaujímavejšie tie druhé vei...nezabte ma, neviem, ako sa to volá... mysteria.cz, chytrak.cz a tak. Myslím že je tuaj krajšia grafika. Na stránku, ktorá nemá veľký obsah, napríkald keď máte na nej poviedk,y vyhovuje WZ viac.
Za to na layouty, ktoré zaberajú veľa miesta je lepšie mať IC.
Aj ja to mám tak pekne rozdelené.
Poviedky na WZ a layouty na IC. Dve samostné, no dobre fungujúce stránky.