tak už konečně popiš situaci, protože pořád to nedává smysl. Máš to stažné dama na počítači? Co je na Webzdarma?
A založila jsem ji špatně.Tak ji chci zrušit,abych ji založila správně
Nechceš aby se to jmenovalo staj-diablik.wz.cz?
Chci aby to byl staj-diablik.wz.cz
Jen to jinak založit
Jen to jinak založit znamená co?
Jinak se to dá založit taky do šanonu, třeba to pomůže.Nemám už čas čekat na další tajemné vyjádření. Pokud chceš pomoci tak pošli uživatelské jméno a heslo od účtů na webzdarma.cz a od nevim.cz na info@ds.mysteria.cz a odpoledne se tomu můžeme ještě věnovat.
zalozit si tady na webzdarma web znamena, ze si udelas adresu (a k ni dostanes 50MB prostoru na disku na serveru). NIC VIC! ty sis zalozila tady web tim, ze sis udelala adresu staj-diablik.wz.cz. a ted tvrdis, ze to je spatne, protoze chces adresu staj-diablik.wz.cz, coz je ale ta stejna. uz chapes, proc te tady nikdo nechape?
jinak teda nechapu, proc jsi to neudelala podle toho postupu na nanic.cz. prece nez se zacnu do neceho vrtat, tak si k tomu sakra prectu navod, ne?!
Hele,já měla na nanic.cz stránku,ale tp skončilo,tak tam byl návod na přemístění stránky na wz.cz a já to neuděalal podle návodu,proto mi ta stránka nejde a tak to chci spravit,aby to podle návodu bylo
A jak jsi prosim te postupovala? Podle toho navodu nejde o nic jineho nez presun vsech stranek z nanic.cz do wz.cz. V tom by snad nemel byt zadnej problem.
V tomto pripade muzes kontaktovat ds, ktery ti chce pomoc. Viz jeho pripsevek.
a co chces teda po nas?
tuhle cast navodu jsi udelala:
Půjdete (třeba) na webzdarma.cz a dáte Registraci. V prvním kroku vyberete název_domény.něco.koncovka potom vyberete kategorii a podkategorii, potvrdíte, že souhlasíte s podmínkami, a dáte další krok. Tam zadáte kód z obrázku. Ve třetím vyplníte svůj e-mail, na ten Vám přijde adresa, na které dokončíte registraci - tam stačí jen zadat 2×heslo a zbytek nechat.
tohle ti chybi udelat:
Potom se vrátíte do administrace sem, půjdete na Nastavení -> přesunout (FTP). Do FTP server dáte název_domény.něco.koncovka (uživatelské jméno, které jste si zvloli na webuzdarma.cz) do kolonky uživatel dáte to samé jako do FTP server a do hesla heslo, které jste si zvolili, pak dáte Uložit a stačí provést změny na webu a na Vaší adrese (např. www.název_domény.něco.koncovka) najdete svůj web.
takze proc to neudelas? co ti brani to tak udelat a tim to udelat podle navodu a tim to spravit? o co ti vlastne jako teda jde? nebo co na tom navodu nechapes? nebo co jsi udelala nebo neudelala?
tvoje otazka a cela tahle diskuze je ve stylu "koupila jsem si auto a ono nejezdi, tak si ho chci koupit znova, aby jezdilo". pritom zadny dalsi informace, ktery by napomohly reseni problemu, neposkytnes, porad jenom meles dokola to samo.
Já o tom návodu nevěděla :-((
Jak to tedy mám spravit,prosííííííííím
Moje nabídka tě nezaujala?
Velmi zajímavá diskuse, to vypadá na dlouho... :o)))
Tady máte příklad něčeho podobnýho :
X: kolik je 1+1?
Y: 2
X: co?
Y: no 2
X: to je blbost ne? Proc 6?
Y: je to 2 !
X: ja to nechapu!
Y: proste 2
X: ale proc 16 sakra?
Y: rikam 2, ne!
X: jste idioti, ani mi neporadite!
atd...
Sice to sem nepatří, ale vyhlašuji tipovací soutěž:
Je tazatelka blondýnka?
Michaela: Já jsem myslel, že alespoň tohle nám prozradíš.
Ještě můžeš zkusit tohle:
udělej textový soubor, který bude obsahovat tento text:
Options +Indexes
ulož ho pod jménem .htaccess (to vše je celé jméno,včetně té tečky na začátku) a nahraj ho na tvůj web na webzdarma. Až to bude dej vědět, pak budeme vědět víc.
nechci se nikoho dotkonout, ale vazne si ds myslis, ze to zvladne? ono vytvorit takovy soubor .htaccess neni v pruzkumniku zadna sranda... hm, co by to asi udelalo, kdyby bylo zapnuty skryvani pripon? :-D
Michaela: precti si znova a poradne muj prispevek z 23. 08. 2006 15:00 a vyjadri se lip nez "jak to mam udelat", kdyz ti to tam detailne popisuju. ted o tom navodu vis, tak proc to podle neho neudelas? navic jsem ti presne rekl, ktero cast navodu uz jsi udelala a ktero jeste ne a musis ju udelat.
spis mi to ted pripomina diskuzi:
x: kolik je 1+1?
y: 2
x: prosim, kolik to je, ja to musim vedet!
y: no prece 2
x: prosim rekni mi to, nutne to potrebuju!
y: rikam 2! jsi tak blba nebo si delas srandu?
atd atd...
prosim prosim, tenhle thread nemazat, je to perla, ktera by se mela zachovat pro pristi generace. :-)
<HTML>hm uz se mi vznasel kurzor nad "delete"</HTML>
Prázdný .htaccess si může stáhnout - http://nakashi.gigaserver.cz/up/htaccess.rar :-D
Taky se přimlouvám za nemazání :-)
Tonik : asi máš pravdu
Thalia: a myslíš, že bude umět rozpakovat rar
ale zip urcite umet bude... http://www.jakpsatweb.cz/images/chybovka-404.zip
skaff: měl si to smazat ...
tato slečna (Michaela) je asi nejtupší osoba kterou sem potkal za poslední minimálně 2 měsíce :)))
Nebo si z vás někdo dělá úspěšně legraci :)
Ad vytváření .htaccess v průzkumníku - ono ne že by to nebylo snadné. Ono to totiž nejde :) Vyžaduje to po vás zadání jména souboru, pouze přípona (takhle to windowsy berou, není to linux) mu nestačí.
Když se vám to přejmenovat povede (ne v průzkumníku ale jinde), tak už to průzkumník bere a v pohodě s tím souborem umí pracovat.
Autor: Kamajkl (kamajkl.wz.cz)
Datum: 21. 08. 2006 18:02
provokace, jen provokace :)
mě už to taky napadlo, že nás jen vesele prudí :)