ds: nj ale soubor reklama.html může jak includovat na všechny stránky dolů, tak ho můžu mít jako první stránku, která se zobrazí v pravém rámečku. Takže imho by s tím neměl být problém, ať už zkoumají nastavení nebo výsledek :-)
na prvni pohled mi ta lista prijde stejna jako na ic.cz
jinak definice uvodni stranka = nejnavstavovanejsi stranka se mi teda taky vubec nelibi. vim, ze je tezky zadefinovat pojem uvodni stranka, ale takhle bych to urcite nerekl. co kdyz nekomu chodi na web lidi z vyhledavace na jednu konkretni stranku zanorenou nekde hluboku ve webu? to je pak ta hluboko zanorena stranka uvodni? to asi ne...
ja bych to rekl tak: uvodni stranka je ta, ktera se zobrazi po zadani adresy webu bez uvedeni konkretniho souboru (tim se zahrne i presmerovani do adresarove struktury, vlastni nazvy indexu apod.), pricemz stranka, kde je pouze reklama, odkaz vstupte nebo podobny a zadny dalsi obsah (toto s tim obsahem by taky chtelo asi nejak vylepsit... takhle kdyz tam nekdo napise dve nesmyslny vety, tak je to taky dalsi obsah, ale zase je potreba odlisit pripady, kdy tam nekdo napise dve nesmyslny vety a nekdo dva smysluplny odstavce), neni povazovana za uvodni stranku a umisteni reklamy pouze na ni je tak porusenim podminek zobrazovani reklamy.
taky se mi nejak nezda, ze se bude reklamni lista vkladat na weby, kde se porusuje vkladani banneru. kdyz pak majitel webu bude banner vkladat spravne, bude mu lista zrusena? kdyz v administraci se pise, ze zrusit nejde? nebo automaticky dostane tech 100 MB navic? ale co kdyz mu bude stacit jenom 50 MB a listu nebude chtit?
Nechci delat vitr, ale pred casem tu bylo dokonce neco o poplatku a zruseni reklamy, nak to kamsi zmizlo je to pres rok, nekdy duben minuleho roku.
<HTML>Abych řekl svůj pohled:
Nelíbí se mi, jakým způsobem se o tom dovídám - žádná informace shora, žádné téma založené administrátorem, žádná hromadná pošta uživatlům jednotlivých účtů. Jediná informace je na úvodní stránce webzdarma "v koutku" - kolik z vás chodí na úvodní stránku? Dovídám se o tom až od vás, to mě dost zaráží.
Každopádně souhlasím s tím, že musí být nějakým způsobem "trestány" stránky typu Vstupte, Pokračujte... Formulace v pravidlech se mohla prostě zkonkretizovat na to, že úvodní stránka není "Vstupte", každý by to pochopil a myslím si, že nikdo by neměl námitky.
Technické zpracování se však musí ještě dost vylepšit, pokusím se zjistit názor administrátora na home-made náhražky reklamy (jednu používám na svém webu) udělané v php a vložené pomocí include, zda tohle vkládací robot nějak řeší, nebo zda to musí vlastní člověk "obcházet" pomocí ifu nebo ob_startu apod.
A když jsme u toho - měla by být možnost mít JENOM lištu, čili vybrat si způsob reklamy, ačkoliv to tak zatím není.
Všechno tohle budu směřovat výš - všechno se vyvíjí.</HTML>
"Additional plugin needed ..."
to je ta nova reklamni lista? docela dobra :D
>> A když jsme u toho - měla by být možnost mít JENOM lištu, čili vybrat si způsob reklamy, ačkoliv to tak zatím není.
To bych tak nebral, je to prostě "reklama standardní vždy a kdo chce tak ještě proužek navíc za jisté výhody".
Se zbytkem souhlasím.