Problém se stránkami

Prosím pomožte, mám problém.

Dala jsem si na webzdarma svoje stránky přes ftp, ale jaksi mi "blbnou".

Prosím poraďte, adresa na stránky je: www.ship.wz.cz

Předem díky ;)
Co to znamená "blbnou"?
Nepoužívej v odkazech mezery a velký písmena, pak v tom máš zmatky.

Např "Ankety menu.htm" přejmenuj na "ankety_menu.htm" atd... Ve zdrojáku jsem si všiml nějakých chybějících uvozovek atd, ale to teď není podstatný...

Taky nezapomeň nahrát všechny potřebný podadresáře, a že jich ten office vygeneruje, to je hrůza...
[ironie]Office jsou opravdu dělaný na tvorbu www :)[/ironie], daleko lepší by byl třeba NVU, Dreamweaver a nebo PSPad. Pro "fajnšmekry" je samozřejmě k dispozici Notepad :).
Propana hlavne ne office, nedavno jsem jen tak ze srandy v office napsal ahoj a pod to dal obrazek, v notepadu to ma vysledne asi 200Bytu, ale office zaperlilo 4,7KB :-D:-D nesmyslnej kod kterej neni vubec html jak pravi nabidka ulozit jako, ale xml se stylem leda dobry jako RSS ale vysledek ani tomu neodpovida plno blbosti a kravin se tam vklada od mrkvosoftu FrontPage mne taky neoslnil, notepad je rullez ! a nebo HTMLValidator + PsPad od Ja.Fi.
Pro začátečníka jsou přece jen office silný nástroj. oni nerozumějí tomu, co jim tam office vytvoří a radost ze stránky mají, přece jen stránka se vytvořila a kód už je nezajímá, neboť to nějak funguje. později se o to začnou třeba víc zajímat a tak začnou využívat jiné programy, z wordu přejdou na frontpage, z frontpage na dreamweaver ap. no a někdo zakotví na pspadu nebo notepadu.
Když si vzpomenu, těch pár let zpět co jsem se poprvé seznámil s tématem internetová stránka, taky jsem je z počátku zkoušel dělat ve wordu, ale k internetu jsem se dostal až ve stádiu frontpage :).
:D tak to jsme na tom byly podobně :D Já jsem začal s internetem před 2 roky, o html jsem se "dozvěděl" před 1,5 rokem a začal jsem si "hrát" s frontPagem, a před pár měsíci jsem ukotvil na Poznámkovém bloku ve windows :D