Smazány účty - proč?

Dobrý den,

Dnes jsem při pravidelném brouzdání po několika mých stránkách jmenovitě (ZeroChat.wz.cz a ZeroMessenger.wz.cz), abych se podíval, co je nového, zjistil, že většina z nich zobrazovala chybu 404. Chtěl jsem se tedy dostat na FTP abych se podíval, co je špatně, ale klient mi hlásil "Login Incorrect", tak jsem se alespoň pokusil dostat do administrační části WZ, kde mi to napsalo, že takový účet neexistuje. Záhada vyřešena.
Ale já se ptám proč byli mé účty smazány?
Všechno to byli funkční stránky, na které chodili lidé a měli svůj smysl. Nevadilo by mi, kdyby smazané stránky byli statické, ale všechno to byli dynamické stránky s databází a tu databázi už mi nikdo nevrátí. Nevím o tom, že bych porušoval podmínky WZ, ale projistotu jsem si je ještě několikrát přečetl, abych se o tom ujistil. Když jsem se díval na datum registrací, vypadalo to, jako by byli do určitého data všechny moje stránky smazány.
Ale proč se tak stalo? Vysvětlí mi to někdo? Žádné podmínky jsem nikdy neporušil ani jsem nedělal nic podezřelého. Proč mi alespoň nepřišlo nějaké varování, upozornění ba i prachsprosté oznámení o smazání?
Do této chvíle jsem měl o WZ dobré mínění, nikdy žádná z mých stránek smazána nebyla a nikdy jsem také neporušil žádné podmínky.

Děkuji za odpověď
Skutečný důvod ti řekne jen admin. Pokud opravdu nic neporušuješ, zaregistruj si stránky znovu, data vytáhni ze zálohy a jedeš dál.

Ze zálohy - myšleno z vlastní zálohy. WZ žádná data nezálohuje.
Tady ti nikdo nerekne proc byly smazany tve stranky.
Ale jedno je jasne. Stranky se nesmazavaji bezduvodne, takze jsi musel porusit podminky.
Dle meho odhadu bych soudil bud na chybejici, ci nekorekni zobrazeni reklamy. Nebo dle nazvu tech adres (ZeroChat.wz.cz a ZeroMessenger.wz.cz) o spojovani uctu - Zero(cokoli).wz.cz.
Kdybych nějakou zálohu _měl,_ tak neváhám a účty vytvořím znovu, jenže databázi mi nikdo nevrátí…
Já měl za to, že na tyto fóra občas zavítá i nějaký admin…

A ne, žádná pravidla jsem neporušil, o spojování účtů nešlo, stránky na sebe vůbec vzájemně neodkazovali.
Njn holt máš zálohovat i databázi, protože podobná situace může nastat, ať už tato nebo jiná (např. havárie diskového pole).
Trochu drsně řečeno, ale - aspoň tě tenhle zážitek naučí dělat zálohy důležitých (pro tebe) dat, které máš umístěné pouze na jednom místě a ještě navíc na free službě.
Pokud tě zajímá proč ty účty byly smazány zkus jít do fóra o problémech s webzdarma nebo rovnou kontaktuj admina. To fórum i odkaz na admina najdeš v kategorii kontakt.
Jak mám něco zalohovat?
Kontaktování admina nevede k ničemu. Já jsem se ho ptal kdysi před 2 lety na něco konkrétně služeb a bylo tam psáno že odpověď obdržíte do 14ti dnů... a tak plyne 3tí rok a nic....... :)
trochu osobně k panu Millennium: Hele, mě se to stalo taky a to díky tomu, že sem chtěl spojit 4 stránky v jednu. No, běželo to, ale jakmile padla půlnoc, včechno bylo fuč. A koukej se mi už taky vozvat! Nevim, proč děláš mrtvýho brouka - na G-Talk nelezeš... to ti típli i-net, bo co? Jakmile budeš moct, kontaktuj mě...
2Millennium: ...mam pro tebe nějaký nowinky ohledně našeho PDF. Na HP se po dlouhym rozmejšlení pravděpodobně vykašlem... A taky bych potřeboval něco změnit v katalogu PDF...