Problém s reklamou! Nutné!

1) Na úvodní stránce mých stránek (hfd.wz.cz) mám reklamu nahoře. Je tam jen klasickej odkaz "vstupte" v podobě obrázku, takže podle novejch pravidel tohle asi neprojde.

2) Ok, zkoušel jsem teda umístit reklamu k hlavní stránce (index2.html) která se skládá ze 4 rámců (A.html, B.html, C.html, D.html). Chtěl bych to umístit do C.html. Do položky Relativní cesta k hlavnímu rámci/souboru jsem teda napsal C.html ale reklama je stále na úvodní stránce. Mám to tam napsat nějak jinak či co? Prosím poraďte. Nebo ať mi to popřípadě někdo šéfne rovnou. Dík za odpo
Musíš pak soubory index.html a C.html nahrát znovu, aby se změna mohla provést. Změna platí jen pro nově nahrané soubory.
Jo už jsem to udělal ale reklamka mi zůstala i na úvodce, můžu ju smáznout?
Úvodní stranu smaž celou, ale předtím si z ní zkopíruj ten reklamní kód a vlož si ho do C.html za tag body, když už se ti tam nechce vložit sama.
Podle nových podmínek jsem předělal umístění reklamy ze vstupní stránky na zvláštní rámec stránky (horní), přístup k rámci jsem v nastavení reklamy provedl, stránky jsem nahrál znovu (zkoušel jsem jak přes web tak i přes FTP), ale stále se mi nezobrazuje reklama. Můžete mi někdo pomoct? Nerad bych, aby byly moje stránky smazány, protože tam nemám reklamu.

adresa stránky: http://www.pt2nastavba.xf.cz/

Díky.