Nové podmínky - lehké shrnutí

Dobrý den, podle počtu dotazů mám dojem, že spousta uživatelů nové podmínky moc nepochopila. Věta: "...Stránky které kromě banneru nemají žádný další obsah a slouží pouze jako vstupní stránky (obsahují víceméně pouze: "Vstupte", "Pokračujte zde", atp.), nejsou úvodní stránkou. ..." je slovem "víceméně" totiž silně subjektivní. Rozhodně podmínky NECHCI NIJAK porušit, takže prosím o revizi lokopin.wz.cz, takhle je to dobře nebo špatně ? A za druhé bych rozhodně moc prosil v případě porušení Vašich podmínek nějakou výstrahu, aby uživatelé mohli učinit patřičné opravy. Velmi nerad bych o stránky přišel.
Děkuji Martin Pinta
nwm no, tady je to tak půl na půl - máš tam o čem to je, takže to není "jenom" stránka se vstupte, ale to vstupte tam je, tak nwm nwm
<HTML>lokopin (lokopin.wz.cz): je OK

Jinak v podmínkách se píše:"Reklamní lišta se bude také zobrazovat na těch webech, kde bude zjištěno méně závažné porušení podmínek zobrazování reklamy. Týká se to například úvodních stránek bez obsahu pouze s bannerem, zakrytí části banneru, atp. V tomto případě to ale bude bez navýšení prostoru."

takže takové weby se nebudou mazat, ale bude jim nastavena lišta a "za trest" nenavýšen prostor</HTML>
To je velice pěkná odpověď na oba dotazy.
Upřímně děkuji a zdravím.
Martin Pinta
Hm, a ta lišta - ta tam v případě, že bude "za trest", bude na jak dlouho?
můžu se zeptat jestli splnuji podmínky ? jenom vstupte a banner tam nemám, mám tam taky obrázek a svůj vlastní banner ...
<HTML>Wegguy (kyklixklan.wz.cz): na vždy :), nebo do nápravy.... budu řešit individuálně</HTML>
Moc se omlouvám, ale asi jsem zcela nepochopil step-by-step návod při vložení reklamního proužku. Zobrazí se mi totiž pouze na vstupním (index.htm) okně a vnořené stránky už jsou bez reklamy. Nerad bych se dopustil prohřešku, proto prosím o revizi.
Díky
Scorp: dle meho ne, baner by mel byt na http://3czlin.wz.cz/hlavni.html

mks: dik, ja si to myslel :P

lazoplazo: reklama by mela byt na http://lazoplazo.wz.cz/start.htm. Nastavte v administraci reklamu nahore, relativni cestu na "start.htm" a nahrajte znovu obe stranky (index.htm i start.htm).
A co byte rekli na hlavni stranku lhdelphi.wz.cz? Muze byt?
2LH: ano, tak je to správně. Ale imho by bylo lepší ji dát na všechny stránky dolů, když už používáš include, viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13 (jiný dotaz, ale stejné řešení). Nebude to potom tak poskakovat, když člověk přejde z hlavní stránky na nějakou podstránku.
Reklamni baner jsem zabudoval do hlavniho framu, takze vlastne jiz od pocatku moje stranky splnuji podminku pro navyseni volneho mista o 100MB(baner se zobrazuje pro kazdou stranku). Kdo posuzuje splneni podminek?
2Petr: Momentálně to posuzuje mks, ale ty podmínky splňuješ, takže s navýšením nebude problém :-)
<HTML>Petr (erik-bukovany.wz.cz): sám si můžeš zapnout lištu v administraci, navýšení prostoru je pak automaticky</HTML>