FTP mě nechce fungovat. Nevíte co s tím ?

Potřebuji pomoc, snažím se dostat obsah svých stránek na internet přes FTP. Když tam ten soubor přetáhnu, napíše se mi : "Přenos selhal;pokračovat v činnosti?". Ať dám ano nebo ne, nikdy se mi tam ten soubor nepřetáhne. Nejdřív jsem si myslel, že je chyba na mojí straně, ale když sem se zeptal kamaráda jestli mu to jde, řekl že taky ne. Normálně přes stránky WebZdarma to jde. Tak mi prosím poraďte čím to může být. Děkuji předem.
doslo ti volny misto asi http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?27
Řekl bych že mi nedošlo, protože když něco smáznu, a chci tam místo toho nahrát to samé, nebo něco menšího tak to stejně nejde.
a ja bych zase rekl, ze doslo :-) radsi se podivej do toho logu ftp. a nejlip ho sem rovnou nakopiruj
Ale když tam chci něco hodit přes správce souborů na WZ tak to v pohodě jde. A kamarád taky nemůže nic hodit přes FTP na web (na jiný než já a má toho tam rozhodně míň). Joa rád bych sem ten log hodil ale jaksi nevím jak to myslíš a kde ho najdu :))
Když se zaplní kvóta, tak přestane fungovat nahrávání přes ftp, ale přes správce to jde i potom, takže podle toho nelze soudit.
Log ftp - pokud používáš TC, tak vedle tlačítka Odpojit je takový bílý okýnko, na ně dvakrát poklikej a otevře se ti log.
Dík, máte pravdu, bude to tím. Ale potom mě tedy zajímá, jak mám ten FTP zase rozběhnout, vážně to potřebuju.
No pokud máš zatím jen 50MB, můžeš si zapnutím lišty v nastavení reklamy nastavit prostor 150MB, t.j. budeš mít na webu banner i lištu (nebo si můžeš nechat nastavit 100MB za zobrazování pouze lišty). Nebo holt musíš něco umazat ;-) a pak ti ftp zase pojede.
Nj, jenže já sem umáz to největší co tam bylo a nechce mě to fachčit furt :((. Doufám že až zase zapnu komp že už to zas pude, protože už jinak fakt nevim.....
A kolik ti to v logu ftp vypisuje obsazenýho místa?
NO, jestli jsem to tam našel dobře a to asi našel, tak mám zaplněno 51200 KB z 50000 KB (tj. asi102.40%). V tom případě mi ale není jasné, jak jsem tam mohl ten soubor nahrát, když má 25 MB a když jsem ho smazal tak se to uvolnilo jen takhle.
A s tou lištou, to stačí jen aktivovat si jiný druh reklamy a budu mít víc místa ?
>>A s tou lištou, to stačí jen aktivovat si jiný druh reklamy a budu mít víc místa ?
Ano. Přečti si http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html.
Ok, všem moc dík za pomoc. Už mě to funguje a tu lištu tam asi taky plácnu. Ještě jednou dík všem.
Tak pozor, není pravda že to musí být jen tím že došlo místo! Včera jsem se pokoušel nahrát asi 6timegový soubor přes ftp na moje stránky (http://obcasband.wz.cz) a při přenosu to vždy spadne. Když to spadlo už několikrát, poprosil jsem bratrance jestli by mi to nezkusil nahrát on. Dopadl stejně. Dnes jsem tam zkusil něco nahrát z práce a už to šlo. Čili nedostatkem místa to určitě není. Řekl bych že webzdarma mívá v tomhle problém
Mě to poslední dobou neběží v jednom z pěti "sezení", vždy pár minutek. Hold chce to víc trpělivosti ;)