<HTML>Lukin: jak vyplňuješ hostitele a login? Správně je to:
hostitel - podvodnik.webzdarma.cz
login - podvodnik.webzdarma.cz </HTML>
aha takze jako ftp adresu musim zadat ftp.podvodnik.webzdarma.cz to potom jo ale priste byste to mohli nekde zverejnit nebo sem blbej ja ze sem to nenasel, vzdycky mi to slo totiz pres ftp.webzdarma.cz
<HTML>Žádný ftp.podvodnik.webzdarma.cz, ale jen podvodnik.webzdarma.cz! Jinak tohle nastavení platí už několik let (přečti si staré Novinky), dočteš se je jak v Podpoře, tak ve FAQ.</HTML>
No nevadi uz mi to funguje, vtom pripade se omlouvam ale nechapu proc uz nefunguje jen ftp.webzdarma.cz
<HTML>Proč se to měnilo se můžeš dočíst <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=18624&t=18624">tady</a>.</HTML>
Dobre dekuji za pomoc, moc na forum wz nechodim jen kdyz mam potize takze sem si toho nevsiml
Lukin: Pokud si pamatuji, tak se vsem uzivatelum byl posilan email o zmene nastaveni FTP.
Nejvíc mi vadí, že nikde není oficiální zpráva, co se děje... Nezlobte se, ale jedna malá zprávička na hlavní stránce by nikoho nezabila. Také by nebylo špatné, kdyby při výskytu chyby rozeslaly informacni emaily. Myslím si, že spousta lidí se prohrabává tadytím fórem až ve chvíli, kdy jim něco přestane na webu fungovat a kdy nevědí, kde jinde by mohla být chyba.
MOc vas prosim dejte to nazpatek protoze tohle je fakt humus vzdyt v tom vubec nic nejde jak pak mam upravovat web nebo instalovat webspell fakt nejlepsi by bylo nechat to tak jak to je
nebo aspon napiste kdy to bude plne funkcni jako ten stary styl wz dik
F.3.A.R.1:
Starý správce souborů <duraz>neexistuje</duraz>, na opravě se pracuje, vše by mělo být hotové během pár dní. Používej FTP. Jak na to najdeš všude po fórech!
Čárka č. 3: |
VŠICHNI UŽIVATELÉ: Pokud neznáte nic jiného než to webové rozhraní pro úpravu souborů, tak vám poví jednu <ironie>novinku</ironie>. Existuje i něco jako ftp přístup (achjo, stáhněte si total comandera a je to) koukám že to tu všichni trochu zkušenější (dokáží na první pokus udělat double-click, tedy aspoň mi to tak připadá) radí a mají pravdu. Pokud chcete být pohodlnější, tak bych mohl případným zájemcům poslat jednoduchou administraci na přímé upravování souborů. Je to v PHP, bez pouřití databáze. (což lamy ocení)
Stejně jsem to chtěl uvést jako open source, alen co naplat. :)
Nic vám nevnucuju, nechci aby to vypadalo jako že si dělám reklamu, ale když můžu pomoc, tak pomůžu.
<povzdych>
jinak nevim co jančíte nad změnou. Akorát se vám přesunuly tlačítka a máte z toho apocalipsu. Chápu že jste někteří naprostí začátečníci (odborný termín: lamy) ale jestli nezvládnete tohle ovládat, tak byste asi měli zvážit jestli je tvorba stránek to pravé pro vás.
Je to fantastické, dokonca ani webová stránka mi nejde načítať.Preboha urobte s tým niečo!
Od tý doby, co je nový vzhled správce souborů nemůžu svoje stránky aktualizovat. Pokud nahraju soubor, nenajdu ho tam a stejně tak, když nějaký smažu, pořád tam zůstává. Potřebuju s tím nutně nějak poradit, mohl byste mi někdo, prosím, pomoct? dík
2 JenySimons:
od té doby, co si dělám čárky, má tato pořadové číslo 5: |
Jinak: správce souborů nemá žádný nový vzhled, toto je jiný správce souborů.
Starý obsahoval chybu, proto byl nahrazen tímto. Tento bohužel (nebo snad bohudík) ještě nefunguje tak, jak má. Proto se <extremni_duraz>doporučuje používat mozek a FTP!</extremni_duraz>.
BTW: píše se o tom všude po fórech, proč jsi se zeptal(a) po 101, když už na tuto otázku bylo 100x odpovězeno?
protože asi nevím, co s tím může bejt...nezlob se, ale nejsem kdejakej počítačovej expert, za kterýho se ty asi považuješ nebo jím snad dokonce seš?! Já bych prostě jen ráda po hodně dlouhý době udělala aktuálku mých stránek, ale nešlo to...nevím, co jinýho udělat, než to napsat nebo vyhledat tady...našla sem, ale ten příspěvěk jsem sem stejně vložila, vadí ti to?! Myslím, že tobě tady místo nezabírám nebo jo?!
> Tom: za čo že to děláš ty čárky? ;-)
>Jeny: hele nikdo tě tady nepovažuje za neschnopnou, ani za blbou. Jenže těch příspěvků a vláken na to samý je už příliž. Aj na mě... Možná budeš mít ze začátku odpor používat něco jinýho, tak vřele doporučuju Total Commander a FTP.
totalcmd: http://www.ghisler.com/
návod: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34
nebo polopatě: http://mike.webzdarma.cz/?p=7
A ještě ti dopředu odpovím na tvou další potencionální otázku: soubory edituj doma na disku, na net je nahrej již upravené :o)
Jeny: já se na tebe nezlobím, ale nemusím být "kdejakej počítačovej expert", abych, když mám nějaký problémy s WZ, navštívil fórum a prohlídl si vlákna na prvních stránkách. A tím, že jsem si prohlídl tato vlákna, tak bych, i kdybych byl sebevětší dřevo, si zvládl sehnat FTP klienta a připojit se ke svému účtu pomocí FTP a měl bych po starostech a nemusel bych do fóra přidávat příspěvek jako ty.
Jo, mimochodem, správce už funguje, užij si ho =)
Mike: za lidskou blbost... (čímž <duraz>nechci říct, že by někdo byl blbej, takže ne že mě z toho budete někdo osočovat, jasný?!</duraz>)
BTW: myslim, že kdybych s tím začal dřív a plnil to poctivě, tak už mám slušnej plot ;)
Mike: total commander mám dokonce v poči, jenže já si na počítače přijdu naprosto neschopná a fakt se bojím toho, že bych to nezvládla před to FTP, což teda mimochodem ani nevím, co je, ale to je u mě normálka co se týče kompů...:) ale mrknu na ty návody, dík. Jo a neboj, needituju to tady na wz, ale normálně v poči, sem to jen nahrávám, to ještě zvládnu...:))
Tom: věř tomu, že sem to sebevětší dřevo, fakt nevím, jak na to..nejdřív mrknu na ten odkaz, co mi poslal mike, no ale uvidíme...jak sem psala mikoj, tak ani nevím, co to to FTP je tak uvidíme...a nevím, kde si přišel na to, že správce funguje? Furt mi tam nejde nahrát žádnej soubor.
JenySimons: FTP?
Zkus Wiki: http://cs.wikipedia.org/wiki/File_Transfer_Protocol
Jinak jsem na to přišel ve správci souborů. Sice používám ve 100% případů FTP, ale nedalo mi to a phpWebFTP jsem si zkusil. Co mi šlo: vytvořit adresář, procházet celou stromovou strukturu, stáhnout soubor a nahrát soubor na web...
Tom: mě to nešlo, ale zkusila sem si teda nastavit total commander tak, aby mi to běhalo a nejde to..když už se připojím, tak mi nejde nic nahrát..:( píše mi to, že přenos selhal...:(
Jeny: mě jo :) Takže se ptám: bude to programem, nebo lidma? He? ;)
No a s tím přenosem FTP: mrkni na log FTP (Thalia to nazývá "býlím obdélníkem vedle tlačítka odpojit") a hledej něco jako 230 Quotas: using 14144.00 of 50000 KB (28.29% used). Pokud první číslo >= druhému, tak začni umazávat, jinak tam už nic nedostaneš =)
mně taky nejde nahrávat. ani přes správce souborů ani přes FTP , s FTP normálně pracuji.FTP - přenos selhal . Od vánoc sem nemohl aktualizovat stránky , celkem dlouho to nejde
<HTML>2Tom: a jak jinak bys to chtěl jednoduše popsat? :-) A když už, tak bílým ;-)
2Filips: zkontroluj jak obsazené místo, tak co zadávaš jako hostitele. Jako hostitel nesmí být ftp.webzdarma.cz, ale název tvého webu, tedy p9.wz.cz.
Máte-li už překročený prostor 50MB,tak si ho můžete navýšit na 150MB zapnutím reklamní lišty v nastavení reklamy (dole).</HTML>