NEJDE TO!fuj

Tom: no tak smaozřejmě, že lidma...hlavně takovejma, jako sem já..:)) No tak na tom FTP to bylo přesně tak..měla sem tam zaplněno asi 150% což nechápu, že mi to povolili...:) ale ted mi zas nejde zaboha založit novej účet...:(
<HTML>2JenySimons: těch 150% se týká webu http://vst.wz.cz/? Vzhledem k tomu, že nezobrazuješ lištu, tak předpokládám, že tam máš prostor 50MB. Tak si ho navyš na 150MB (v nastavení reklamy si zapni zobrazování lišty, takže budeš zobrazovat banner a lištu zároveň). Nový účet kvůli prostoru nezakládej, to je stejně zakázané - "je zakázáno spojováním více virtuálních webů obcházet nastavený limit velikosti poskytovaného prostoru".</HTML>
Thalia: tak jo, díky...:)
hele moc prosím vrat te ten starý....jak mám tedka dotvořit dtránk když tohle je .....takový pitomí!
já se v tom vpůbec nevyznám:-(( už jsem nad tím seděla dlouho a furt nic
to zmuchlané růžové pozadí je docela hezké, tak nám zkus napsat trochu konkrétněji tvůj problém
ds: hádej o co jde: je to novinka; Správce úloh :)

tareene: což takhle prohledat fóra a koukat po vláknech s nadpisem "Správce úloh" atd... ? Nic? Určitě by jsi se tam dočetl(a), že existuje něco jako FTP.
to pozadí jsem tam dala ještě když to bylo to staré...ale vůbec nikde nemůžu najít jak mám vytvořit svůj soubor třeba jako to bylo předtím editovat...našla jsem jen vytvořit adresář ale ten přece nepotřebuju...to to mám dělat přes nějaký program?
tareene: zkus pochopit, že přimární funkci webového servru je posílat stránky. Stránky se tedy vytvoří na lokálním PC, vytvoří se v nějakém editoru HTML kódu, který zajišťuje oproti webovému rozhraní až neskutečný komfort a odladěná stránka se nahraje na server. K přenosu souborů po internetu je vytvořen zvláštní protokol (to je ono FTP - file transer protocol).
njn.....a můžu to udělat v tom edit?bo přes ten edit mi to jede skoro jako na starém
tím myslím že bych si přes nějaký program nahrála jen čisté dokumentace nebo bych tam něco napsala a pak bych to smazala a dělala bych to přes edit
nebo radši ne zkusím to udělat přes soubor ale nevím nevím...ještě jsem se s tím souborem moc nenaučila pracovat:-D
tareene: pokud se cítíš na to psát webové stránky pomocí editoru ve webovém rozhraní tak začni tím, že si seženeš nějaký HTML editor, tedy v tomto případě by stačil Poznámková blok s Windows, ale mnohem lepší bude PSPad ( http://www.pspad.com/cz/ ) a stránky začneš vytvářet u seba na počítačí, vytvořené stránky (pokud to bude jen HTML) můžeš klidně prohlížet na lokálním disku a až budou vypadat nějak k světu tak je nahraješ na web.
jjj díky zkusím...zkouším to dělat přes OpenOffice ale vůbec mi to s tím nejde:-(
dá se ten pspad někde sehnat?jako stáhnout?
no tak to mám stáhlé...ale moc se v tom nevyznám:(
no zatím celý zdrojový kód, který je vidět na webu je:
<body background="ruzne12.gif">
takže když se spustí PSPad - v menu se vybere Soubor - Nový a v okně, které se otevře se vybere HTML a PSPad vytvoří nový soubor (podle vybrané HTML šablony) - v HTML kódu najdeš <body></body> takže když místo <body> napíšeš <body background="ruzne12.gif"> tak budeš v tom samém stavu jako je na webu. Tentou soubor uložíš jako index.html do nějakého adresáře na tvém disku, který bude reprezentovat web, do toho samého adresáře nahraješ soubor ruzne12.gif, v prohlížeči otevřeš index.html a uvidíš to,co my teď na webu
no zkusím to:-))
hele proč tedka dyž dám edit tak dole nemám save ani to druhé? jak si to mám tedka upravit?
připojíš se pomocí FTP klienta - stáhneš si soubor na disk - odpojíš si FTP - otevřeš stažený soubor v editoru- uděláš změny-uložíš soubor -připojíš se pomocí FTP klienta - nahraješ soubor na web - odpojíš FTP klienta
tohle je prostě na h, nic nefunguje, nikdo nepozná, v čem je chyba, jestli je blbě napsaná stránka, nebo se jen špatně přenes ňákej soubor prostě k ničemu!
a proč se tady řaděj příspěvky na konec?!
>> stoupa: no nevím, ale řek bych, že v tuto chvíli všechno funguje. raději nám blíž popiš svůj problém.

>> řadí se nakonec proto, abys musel víc scrollovat myší, dřív se ti rozbila a musel si koupit novou ;)
hele ale už to plosím neměňte právě jsem se jakž takž naučila s tímhle pracxovat tak to neměňte!
>> tareene: teď nevím, jestli to řeknu správně, ale: tyhle změny byly opravdu nutné, většina z nich byla kvůli ošetření velice snadného zůsobu jak hacknout stránky na webzdarma. Proto toho bylo tolik zaráz: wz chtěl pouze kvalitnější a bezpečnější hosting právě pro své "klienty".

Admin nejsu, nijak do toho nevidím, ale řekl bych, že se ničeho nemusíš bát ;-)