NEJDE TO!fuj

pls pomůže miněkdo s rámama?
Pls ostatním to asi sice de, ale mě nejdou stále nahrávat soubory, v editaci se mi sice ód zobrazí ale když dám save změny se neuloží :oP
a dáváš tak např. index.htm nebo html?
to nende! ja vubec nevim, kde mam neco udelat s tim blogem... :o( Kde se nastavuje jeho vzhled a tak...? Prosím... napiste mi na e-mail
>> Valinka: Co to tady kecáš, jakej vzhled blogu? No jestli tě chápu správně, tak: Tohle je freehosting. Stránky si musíš vytvořit sama, a sem je pouze hotové nahraješ. Potom máš svůj web. Pokud ovšem čekáš nějakou administraci souboru a přidávání článků jako na blog.cz, tak tu nic takového nenajdeš => co si neuděláš, to nemáš. V takovém případě bych ti doporučil například ten již zmíněný blog.cz, nebo estranky.cz (ty sou mnohem kvalitnější) Kapišto?
Tak nevím, jestli to opravdu nejsi schopná pochopit, nebo to jenom pochopit nechceš. Asi to první.
Takže naposledy říkám, že: přestaň k úpravě tvého "webu" používat Správce souborů a nauč se používat FTP. Není to zase tak složité, stačí používat mozek a třeba se dostaneš na úroveň jednoho místního "experta", který v FTP stránky dokonce edituje =D

BTW: FTP je File Transfer Protokol, takže pokud umíš aspoň trošku anglicky, tak chápeš, že FTP je určené k přenášení souborů na webu, takže to asi půjde líp, než přes tu kdovíjakou náhražku...
hele ftp jsem zkoušela a výsledek...no prostě příšerný a ještě k tomu nemám ten správný program abych to mohla tvořit...a ten PSPad no tak z něho jsem ještě větší debil než ze všeho chapito?:-)) a ještě k tomu já tam třeba vložím jeden kod a hned se jdu podívat jak to vypadá a jestli je to správně
no tak já to zkusím ale to vyjde nastejno ne?jestli to dělám přes ftp nebo přes správce souborů ne?
>> Tareene: nééé mrzíš. FTP == File Transfer Protocol. V tom se stránky nedělaj [jen vtip od Toma /] Tzn způsob jak dostat soubor z tvého počítače na web. PSPad je složitej, pravda. Začni tedy Poznámkovým Blokem. Já v něm dělal stránky donedávna... Soubor uložit jako typ: // všechny soubory // a dopíšeš tam příponu html. V prohlížeči ozkoušís. Pročti si jakpsatweb.cz, můžeš taky navštívit firstpage.wz.cz a tam se dozvíš základy ;)

Pro přesun stránek přes FTP si stáhni Total Commander: http://ghistler.com/
Návodů zde najdeš na fóru i na faq najdeš hafo. Např: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34
Polopatě to mám vysvětlené zde: http://mike.webzdarma.cz/?p=7
PS.: konečně tu máme vlákno, ve kterém se dá řešit spousta problému bez nutnosti zakládat nové :o)
no to mi ceš říct že jsem to stahovala přes ftp poul hodky než sem to nakopčila kvůli pitomému žertu.....Víš já to dělam přes poznámkový blok ale uložím čistý papír a v editaci vše dopíšu
Co si proboha stahovala půl hodiny? Teď to nějak nechápu... No jednoduše: Otevřeš poznámkový blok, vytvoříš dejme tomu nějakou tu jednoduchou stránku, uložíš jako soubor .html Pak si ho doma na disku otevřeš, podíváš se jak stránka vypadá, a když je vše ok, připojíš se přes totalcmd na svůj web, a JIŽ HOTOVÝ soubor tam zkopíruješ. Ok? Věř mi, že takhle je to nejjednodušší.
proste misto toho, abys v poznamkovym bloku ulozila "cisty papir", nahrala to na server a pak to tam dopsala v editaci, tak to udelas tak, ze v poznamkovym bloku (pspadu) nebudes ukladat "cisty papir", ale rovnou tam napises ten kod, kterej pises tady v editaci, a pak to uz hotovy nahrajes na server. to je celej ten rozdil a proncip, jak se to dela. pritom to nemusis nahravat, abys videla vysledek, proste si to otevres v prohlizeci ze svyho pocitace.
jo já vás cháou:-))(snad:-))
editace zadnej problem,sql zadnej problem ,ale nahrat to pres FTP na server TO JE PROBLEM :porad samy vypadky napsal jsem web xxx souboru dohromady cca 4 mb . vse jsem chtel prenest pre FTP ,TRVALO ME TO 6 hodin!
@!#$ @!#$ @!#$ uz nikdy vic !
Ale ale ...
<mimochodem>sorry, dneska sem rozjetej, takže mě omluvte</mimochodem>
... tady někdo spal v knihovně, viď? To, že jsi 4 MB (MB != Mb) tahal 6 hodin, nebude "WéZetkem". Problém bude někde mezi židlí a klávesnicí...

... a to sem si říkal, že nebudu odpovídat na příspěvky ukazující na pokročilou demenci autora. Ach jo ... :/
>> Vigel: právě sem zkusil přes ftp na web nahrát 300 souborů o celkové velikosti 3.8 MB. Během mého kopírování došlo ke 4 výpadkům během 10ti minut. Ano, slyšíš dobře, 10 minut. Mám 256 Mbit upload.

>> Takže si to nech laskavě pro sebe, tvý problémy tu nikoho nezajímaj.

>> Tom: porušuješ svý zásady ;-) PS <mimochodem /> : já taky...

>> Vigel: 10 minut! :oD
LOOOL tak jsem si to asi vymyslel vy masla!
6hodin x 10 vypadku pak me presla trpelivost as sel jsem na ic.cz a tam sem to mel jak ty rikas za 10 minut TO JE DIVNY CO!
lamky
a mimochodem FTP pouzivam umim delal sem to jeste kdyz chcali do plin
a ono se pise 4 Mb a ne MB jeeeeee to jsem ale lama.
>> píše se to MB
>> no pokud si celou tu dobu co my sme rostli z plínek až do teď nahrával ty 4 MB, tak to potěš koště...
>> ps: když seš takovej magnát, tak proč třeba nezměníš předmět příspěvku - nebo se ti to tak líbílo? ;-)

[quote=omlouvamse] I když sem to sám teď nedodržel, tak na tomhle fóru bysme si měli radit, ne si nadávat... [/quote]
jj souhlas ale vy jste zacali !
Je to vážně na pytel! nejde vucec upravovat html a kdyz se mi to nahodou nacte a neco upravim tak se to neulozi nebo jako dneska se mi smazala celá stránka! nic moc dobryho pro vasi povest ted ste si udelali spise ostudu! vratte to zpět! diky
DEJWID: muzes nam prosimte vysvetlit, co ma wz spolecnyho s tim, ze mas svuj pocitac tak pomrvenej, ze ti nahodne neuklada a maze soubory?
Tonik: ne muj pocitac ale ten novej system! treba dneska mi to po ulozeni nahralo stranku uplne jinyho cloveka! tak nevim kde by se v mem pocitaci vzala stranka nejakyho davida jahody! wz s tim ma spolecnyho to ze to sem nahrali! zdravim