Tonik: tohle nemá cenu. Někteří lidi jsou prostě nepoučitelní a dokud poběží phpWebFTP, tak budou remcat. Kdyby se to zastavilo a zavedlo se pouze FTP, tak by sice nějakou dobu remcali, ale nakonec by si zvykli (taky by jim nic jinýho nezbylo) ;)
Hele jsem asi nevzdělanec (teda jsem určitě!) ale kde najdu kolik mám místa ještě na netu?
<HTML>2Arabka.007:
Viz
Autor: Tom (manual.wz.cz)
Datum: 09. 01. 2007 20:51</HTML>
woow promiň toho jsem si nevšimla, díkec, doufám že to pochopím.:O)
sorry že otravuju zase, nebylo to pro mě (to zjištění volného místa) - ten človíček to nechápe a já teda taky ne..nešlo by to vysvětlit jednodušejc? :oD
<HTML>Jesli máš Total Commander, tak se připoj na ftp a poklikej 2x na okýnko vedle tlačítka Odpojit. Otevře se textový soubor s logem ftp. V něm je někde řádek Quotas using... Jestli je tam víc než 100%, tak už nemáš na webu prostor a musíš mazat nebo navýšit.</HTML>
dobrý už to pochopil, :o)
vy to moc řešíte ten novej systém....je to jako ten starý ale v jiné verzy!ale pracuje se přes to uplně stejně!mno sic já mám co říkat ale neva.....:-D
Zdravim vospolok. nejako sa zmenil vzhlad stranky na upload suborov na server a nefunguje mi to. neviem nahrat ziadny subor. Napise mi to
Nemohu se přopojit k serveru xxxxxx.wz.cz:21 s uživatelem xxxxxx.wz.cz
Zkuste to znovu ...
ako to tam mozem dostat?
Dakujem za rady...
Nufacik
Vůbec mě nejde otevřít správce souborů. Chci odstranit ze stránek vánoční motivy a aktualizovat novinky a nic nefunguje jak to mám udělat? Kdy to bude zase funkční? Díky za odpověd. Romana H.
prakticky to tam už nemáš ale u tebe v počítači to ještě nějakou dobu je
>> 2 ultan: zkus připojení přes FTP. Trochu prohledej fórum, řeší se to tady v každém druhém vlákně.
co se týče správce, ta to sice nevím jistě, ale myslím, že žádná změna už se neplánuje.
já se nemohu připojit do FTP prostě mě to v práci nefunguje a jinde nemám možnost. Jestli to nepujde jinak budu muset stránky přetáhnout a dát je na sweb. Tam je to mnohel lepší na úpravy. Dost mě to štve. Díky za odpověd. Romana H.
prostě když kliknu na nastavení nebo info tak se mě to normálně otevře zatímco když kliknu na správce tak se neděje vůbec nic!
>> když kliknu na správce tak se neděje vůbec nic!
zkus zadat primo adresu http://admin.wz.cz/
>> když kliknu na správce tak se neděje vůbec nic!
zkus zadat primo adresu http://admin.wz.cz/
moc děkuji. To se mě sice otevře,ale nemohu otevřít již žádný obsažený soubor a ani nic nahrát.
je to neskutečně pomalé a funguje to jenom zřídka kdy a vůbec se mi nelíbí ten Fake XP vzhled, navíc se vám v MSIE7 trochu rozhodí (pokud to tak není správně :D). Než abych používal toho vašeho ftp klienta si to radši nahraju přes explorer.
<HTML>>>Než abych používal toho vašeho ftp klienta...
Tak proč nepoužiješ jiného? Správce souborů není jediná možnost, jak nahrát soubory na web.</HTML>
Normálně používám ftp k nahrávání na web a je to jednoduché... (skoro jako starý správce souborů), ale problém nastane, když chci soubor nahrát z cizího počítače, kde nefunguje ftp přes Explorer a není tam Total Commander nebo jiný ftp klient.
Pak musím použít tento správce souborů, ale ten je hrozně pomalý a trochu nepřehledný. Mám MSIE7 (nepřemlouvejte mě na FF) a některé prvky se mi zobrazují asi špatně:
Panel název, velikost, typ... je posunutý dolů
Nadpisy Práce se systémem nebo Podrobnosti mají vpravo u šipky kus bílé plochy
Myslím, že by taky neuškodilo sladit správce se zbytkem webu WZ, protože ten fake XP design se tam nějak nehodí...
tom (programy.wz.cz): Portable applications
Ono je hezké, že si všichni tak pěkně stěžujete, ale to, že je tenhle phpWebFTP jen a pouze dočasné řešení nikoho nezajímá. Hlavně že si můžete v klidu zanadávat, že?
tak to se omlouvám, nikde jsem nepostřehl, že phpWebFTP je jenom dočasné řešení
No teda teĎ mi to sady vebových souborů spadlo a já chtěla dnes udělat aktualizaci! navíc to pamale nahrává nikde to nepíše soubor byl nahrán no hrůza ještě jednou mě to naštve a stěhuji svoji stránku na www.ic.cz !
Já jen že mě vážně naštvalo že to spadlo!
Ono je to dost nepříjemné když mám na web jen hodinku a při nahrávání to spadne.
Vivinka: no a co my s tím jako? Máme tě politovat? Nebo chceš aby jsme tě přemlouvali aby jsi zde zůstala? Ani nápad!
Tohle téma je tady na fórech omléváno stále a stále dokola a vždy se najde nějaký (s prominutím) pitomec, který jako by se právě probudil s rukou v nočníku!
Je to TVŮJ boj! Pokud nejsi schopná pročíst fóra, natož použvat FTP, namísto toho přiblblého správce, tak ti ani přechod ke konkurenci moc nepomůže...
BTW: porušuješ podmínky zobrazování reklamy, takže ti ten web stejně někdo smázne!
Poraďte mi pls jak mam posilat obrázky přez ftp když tam mam webspell ja je tam pošlu v gallery se mi ukazi ale jako obrázek user-picture jak takze se mi nezobrazi ale misto zaberou atd... co stim kdyztak napiste na icq :249202730 budu vam vdecnej dikec caw