NEJDE TO!fuj

Proč ste to nenechali jako předtím? tohle fakt nejde! nemůžu nahrát soubory, nemůžu editovat HTML nic! měli jste to aspolň líp prom yslet, nevím jak dlouho tenhle new super design funguje ale prostě MĚ V NĚM NIC NEFUNGUJE! jako hezký sice že tam mám kdy sem co nahrála atakdále ale to je taky všechno! a co téma chatů? "Provizorium ? My jsme řekli NE!Žádné falešné wz.... " prostě fakt dejte původní design šecko postaru""! starý dobrý časy! ste skoro jako naše VJF (což nevíte co je) taky do všeho matlali a snažili se narvat svět virtu an mapu..ne díky ;o)) PROSÍÍÍM! dejte to jako původně tohle fakt nikomu co znám nesedí :oP
mě TO TEDA URČITĚ NESEDÍ..nezáleží sice jenom na mě ale fakt, novej design nikdo nepotřebuje a ještě takovej..ve všem je zmatek!
Je to hrůza! Taky mi v tom nic nejde...prosím hoďte sem ty starý dobrý časy a ne tuhle slátaninu....nejsem zrovna "editační expert" a hafec věcí mi v tom nejde...tak se v tom nehnípejte dejte to postaru a všichni budou spokojený!
Prostě to nejde.Lidi někomu to vyhovuje ale Virtu nee! Prosím dejte to jak to bylo nebo se vám na to všichni vykašlou.Nikomu nic nejde nejlíp ale tady na tom to nejde vůbec! Fuuj!
a ve virtu je milionů lidi si to považme!
to si stezujete na to, ze jste neschopni, nebo na co?
2 Arabka.007:
Další co neumí číst nebo je slepá =( Asi si tuto zprávu dám napevno do schránky a budu ji pořád opakovat:
Starý správce souborů obsahoval chybu, kvůli které není možné, aby byl nadále funkční. Tedy alespoň do doby, než bude opraven.

To, na co koukáte (kdosi to nazval předesignovaným správcem souborů) je úplně nový program, který v administračním rozhraní nikdy nebyl. Proto má odlišnou grafiku od zbytku webu.

Proč editovat stránky ve správci souborů? Což takhle si editované soubory uložit na disk, upravit je v "pořádném" programu, uložit a přepsat s nimi ty staré? To nejde? Ne? Ale JDE!

To že nejste žádní, cituji "editační experti" není omluva - to je VÝMLUVA, aby jste nemuseli tolik namáhat mozek a místo toho, aby jste 10x denně děkovali adminům, že máte aspoň něco a nemusíte používat FTP (což velká část z vás neumí), tak tady akorát nadáváte a vedete silné řeči.

BTW: omlovám se za negativní reakci, ale tohle už vážně nejde. Příště, než založíte další vlákno, tak si přečtěte pár vláken dozadu, zjistíte že se tam mluví o tom samém.
jasně to simyslíte vy ale tohle nemá bejt web jen pro experty ale i pro ty co s tím umí trochu.. takže chcete říct že to už není jako půředtím? a nebude? protože tomuhle opravdu polovička (čvrtka) nerozumí :oP jako sorry ale ..hmm
Dobře, pokus #2: zrovna teď (5. ledna 2007 v 20:10.45) "starý" správce souborů není k dispozici. To, jestli ještě někdy bude, nebo ne, záleží na dvouch věcech:
1) adminům se podaří opravit chybu, kterou obsahoval
2) admini se nerozhodnou vylepšovat stávajícího správce (správně je to WEBFTP).

Kdo říkal že je to tu jen pro experty? Já? <duraz>NE!</duraz> Zde je to i pro laiky. Laikem rozumím každého, kdo dokáže vyplnit registrační formulář a vytvořit si webové stránky.

A ta polovina (čtvrtina) nerozumí, nebo nechce rozumět? Spíš to druhé. Protože hodně lidí ví, že když má "vpravo nahoře zelené tlačítko 'Upravit' " tak prostě otevře program na úpravy. Ale běda, jestli někdo to tlačítko přesune doleva dolů a změní barvu na červenou! To hned všichni píšete do fór 10 stejných příspěvků hned za sebe, nadáváte,... ale aby jste použili mozek, to Vás ani nenapadne. Nechci urážet, ale pokud by sis pořádně prohlédla fóra, tak by jsi našla několik vláken, kde admini vysvětlují, že:
1) starý správce souborů je mimo, že zatím použij FTP -> úprava použij nového správce souborů.
2) nový správce souborů má ještě nějaké mouchy (co je nemá, když se to rozjíždí?) a že během dneška a zítřka je opraví.
A po přečtení těchto vláken může takovýto příspěvek (viz výše a nejen zde) přidat pouze idiot!

Čus bus, mám zakázáno rozčilovat se =)
Mmmm... Zajímavý.... Jako mě to jede ale velce záhadným způsobem... Hele my vám to nevyčítáme, že tam byla chyba... Jo to se ůže stát a my to víme, ale přece jenom nás nemusíte urážet a hned nám nadávat, že jsme neschopní a neumíme číst... Jako já číst umim a řekla bych, že celkem i pracovat s webem... Ale co máme dělat, když program prostě zahlásí chybu a nejde? To je stejnej případ jako vi... To my taky můžem říct... Mno ste neschopní vůbec tomu nerozumíte okamžitě to opravte a nás výmluvy nezajímaj... Ale my jsme byli alespoň tak tolerantní a čeklali, co se z toho vyvrbí... Taky třeba je chyba v tom novým programu nebo ste tam něco blbé nahráli...
Jestli jsem se někoho dotkl, tak se mu tímto velice omlouvám, ale nemůžu s tebou souhlasit:
vy (tím nemyslím tebe, ale mnoho desítek lidí, stačí projít fóra a uvidíš) jste <extremni_duraz>na nic nečekali</extremni_duraz>. Hned jak přestal správce souborů fungovat, tak se zde objevilo několik; nebál bych se říci dokonce desítek; vláken, která měla jeden a ten samý obsah: dvakrát za minutu se dotazovala adminů, kdy to spraví a když nedostali do pár minut, tak se objevovaly příspěvky typu "Jakto že neodpovídáte", "Jste neschopní, nedokážete neco opravit?","Jste na tom tak špatně, že krachujete" a takhle bych mohl pokračovat ještě hodně dlouho.
Já si myslím, že když už tady lidi nejsou na takové úrovni, že nedokážou pochopit, že když se něco rozbije, tak se to nedá spravit během deseti minut, tak by aspoň mohli umět číst a být natolik slušní aby zbytečně nezakládali nová vlákna, když jsou tři se stejným tématem o 5 řádků níž a zbytečně tím nezhoršovali jejich přehlednost a nepřidělávali práci adminům.

Já osobně jsem tady na fórech nebyl ani nepamatuju, ale jakmile jsem viděl, co se tady děje, tak jsem nemohl jen tak nečině přihlížet a snažil jsem se pomoct a poradit kde se dalo, ale jak to tak vidím, tak to nemá žádnou cenu a radši zase nenápadně zmizím tam, odkud jsem se tady vzal.
Je to fakt, jede mi to pomalu jak lačnýmu sra*í, nic mi nejde editovat. Stránky mi teď prakticky stojí a nemůžu se hnout z místa..
Zase se tam nezobrazí, html kdyz to chci editovat.... Fakt co s tim je? Delejte s tim neco! Uz od vas odesla polovina vasich lidi ale to je asi jedno ne?
<HTML>Tom:
>>nebál bych se říci dokonce desítek
To opravdu beze strachu můžeš říct ;-)

Traur:
Polovina? Pod tím si představuješ kolik?

Ostatní:
Nový správce byl spuštěn dnes, dejte mirovi chvilku čas, aby vychytal chyby, které se provozem objevily.</HTML>
Můžu se zeptat,proč když dám "EDIT" nějakého HTML souboru,tak je tam pouze prázdné okno,když tam mají být už nějaké kody? Jak mám potom upravovat?

Zatim dělám přes FTP,ale to když píšu nějaký text a napíšu písmeno ž nebo š,tak mi to na webu dělá otazníky,takže to vždycky pracně opravuju,takže je to hodně času navic... Takže bych radši použila správce...
a to jeste bude revu, az vsichni tihle zjisti, ze nemuzou na web nahravat, protoze maji prekrocenou kapacitu (treba i vic nez petinasobne) :-)

jinak jestli odesla ta horsi polovina, tak to je si myslim jedine dobre ;-) :-D
Nebylo by to dobre...
WZ tu vzdycky bylo a je pro vsechny at uz jsou pokrocili (kteri tu najdou sql, php, mod_rewrite,mod_digest) nebo zacatecnici (kterym staci znat zaklady HTML a nejaka ta moznost jak to na server umistit).

Verte ze na to admin nekasle a ze na tom pracuje a rozhodne mu to jedno neni. Bude to opraveno tak, aby vse bezelo jako driv jen mu dejte jeste par dni.
Richard:
i kdyby odešli, tak si myslím, že se brzo vrátí. Podle mého těžce subjektivního pohledu je WZ jedna z nejlepších freehostingových služeb i když má čas od času nějaké ty technické problémy. Dokonce bych si troufunl říct, že jste lepší než některé placené hostingy, se kterými jsem měl tu čest se potkat.
Děláte to dobře, nedejte se zdeptat některými lidmi, kteří tvrdí opak!
tou horsi polovinou jsem nemyslel zacatecniky, ale takovy ty vecny remcaly a prudily a nadavace, co kdyz jim neco nejde, tak bez vlastni snahy resit problem vecne trapne vyhrozujou, ze pujdou jinam, a podobny pripady
Hele takovej mensi detail kvuli tomu novymu spravci souboru nebo neco okolo tomu mi nechce slapat ani FTP a kdyz sem chtel pres spravce souboru do slozky hodila se mi tam zpatky abych zadal jmeno a heslo to sem zadal ale byl sem zase na zakladnim adresari, takhle bych to mohl delat porad do kola a nikam bych se nedostal pls poradte nebo aspon napiste kdy to bude fungovat
Já neremcám že půjdu jinam ani to nemám v plánu pokud se to spraví! jen konstatuju a chci na tohle všechno znát názor ostatních..nemám pět abych vyhrfožovala že půjdu jinam, o jednoho víc nebo míň furt je to hodně oblíbenej webhosting! ;o) ok ste taky lidi, nemůžete stále něco dělat, to chápu s tím mám taky hodně skušeností, ale mohly jste to domakat úplně, mě osobně nejdou nahrávat obrázky a editovat soubory (což je hlavní) než to dát na web neudělaný :oD hele nesesypejte se na mě jako vosy, jen říkám svůj názor :oD
>> Lukin: Jakýho FTP klienta používáš? Doporučuju Totalcmd, jednoduchej a dobrej.

>> Arabka: editovat soubory? Už sem to tady někomu psal, myslím, že aj víckrát, ale ještě jednou: Edituj soubory u sebe na počítači. Potom ty upravené nahraj na web. Ty si nevedeš nic jako zálohu svých dat? Chyba...
Edituj doma. V poznámkovým bloku, pspadu, nebo třeba aj v tom frontpage (nikdy bych do sebe neřek, že něco takovýho napíšu...) Ale aktualizovat stránky z webového rozhraní je s prominutím blbost...
Arabka.007 :

My jsme řekli NE!Žádné falešné wz....
...a ve virtu je milionů lidi si to považme!

LOL - zkus trochu ubrat ze své velkohubosti a nepodléhej tolik cizím vzorům, možná ti pak půjde i FTP a editace souborů...
Mike: ja vim ale jelikoz mi to v TCMD neslo, znejakyho duvodu mi to psalo ze mam spatne heslo nebo jmeno tak sem pouzival fireFTP jako doplnek k Firefoxu ten sel bez problemu az ted jak dali novej spravce souboru nejde to ani v fireFTP ani v IW FTPort Client proste nidke zkusil sem i pres IE kde sem to natahoval na web pres FTP drive ale taky nic.:(
Ted sem zkusil odpojit firewall jestli to neblokuje a ne takze podle meho je chyba nekde na wz, nebo pokud u me tak uz vazne nevim cim to je