Porušování podmínek wz

Zdar jak Brno! Předem - nejsu žádnej práskač, a tohle normálně nedělám, ale: tenhle týpek PORUŠUJE podmínky webzdarma na TŘECH svých webech:


http://merrglizs.wz.cz/

http://mleko.wz.cz/
http://nokia6131.wz.cz/


sou to všechno jeho weby, najdete to v rozcestníku na tý stránce merrglízs. A proč to dělám? Obšlahl ode mě celej web, čímž mě fakt hodně vytočil. Možná sem se teď zachoval jako hajzl, ale věřte mi, že uvnitř vřu... stránka: http://umeleckatvorba.wz.cz/ - ta teda nic neporušuje, bohužel... a eště to mlíko ( oboji bylo to z mýho predeslyho vzhledu: http://djchemo.wz.cz/www/predchozi-design/

Ti z Vás, kteří mě tu díky mé ukecanosti už trochu znají, mi doufám, dají za pravdu. Pokud ne, myslete si o mě co chcete, ale prostě nemám rád, když ode mě někdo okopíruje web. Tak. A řekl sem Vám co sem na srdci měl a du se najest.
Mike (djchemo.wz.cz)
A jak to chces dokazat, ze ty nekopiujes jeho vzhled?
Jinak teda kdyz nekoho osocis s podminkami, bylo by pekne je vyjmenovat. Je mozne, ze ma web placeny a tim padem pro nej reklama neexistuje, treba.
Samozrejme to stoji za pruzkum :)

Mimochodem, ten layout http://umeleckatvorba.wz.cz/ nezobrazuje pravy okraj ve FF pri sirce 500px. Je to chyba FF, ale da se to vyresit.
Hele, ber to takhle: žalovat se sice nemá, ale hlásit se to musí ;)
Pokud tedy okopíroval tvé dílko (což viditelně jo), tak existují metódy, jak chlapcovi hodně znepříjemnit život (nebudu navádět, najdi si je ;).

No a pokud by jsme měli začít bonzovat všechny weby, které porušují pravidla, ta by jich bylo tolik, že by WZ slušně prořídlo ;)
BTW: jeden z nich jsem před pár dny převzal a pracuju na jeho portu plyč ;)
<HTML>Mike: ber to trochu s nadhledem. Pomysli si o něm svoje a kašli na něj ;-)</HTML>
nejde mi o nahlašování webů, který porušujou pravidla - X lidem sem psal do jejich guestbooků, ať něco udělaj s reklamou, nebo jim web smáznou. z vlatní iniciativy, ve svém volném čase, abych pomoh. de mi čistě o to, mu prostě ten život znepříjemnit. taky plánuju napsat o něm do blogu pěknej článek, PR 2 sice není nic moc, ale i tak se toho dá využít.

co se týče toho okopírování, já su čestnej člověk. tvrzení proti tvrzení, ale snažím se jak nejlím umím. při tvorbě mého webu mi dost pomohly lay-outy od Relllíka, šlo ale čistě jen o to, jak umístit 2 divy vedle sebe (tou dobou sem se učil XHTML/CSS) na oplátku jeho firstpage teď doporučuju spoustě začátečníků (stačí prohledat fórum)

a důkaz - jo, dokazuje se to špatně - do oka mě zatím praštily jen 2 věci: můj div überall přeložil jako okolovšeho a můj div submenu jako uvnitřmenu. stačí se na stránky podívat: (nechcu machrovat, ale porovnání)

já: XHTML 1.1 strict On: HTML 4.01 invalidní.
přehlednost mýho css. přehlednost jeho css.
jeho web vytvořen 29.12.2006
můj novej design v historii: 11.12. 2006 // sporné, ale
kritika mého webu na jaknaweb (kam fakt hodně píše) 15. 12. 2006

http://www.jaknaweb.com/ukazuj.php?f=3&i=63612&t=63612

toto hovoří za vše. ;-)
poraď mi nějakej pěknej zůsob :)