Co to je ?

Dobrý den,
chtěl bych se slušně zeptat, co to jsou za moresy (?), že se mi "přenastavilo" v "administrační" sekci z nastavení ohledně reklamy zobrazované (v souladu s téměř histerickými omezeními tohoto téměř "free hostingu") na mém webu...
Vzhledem k tomu, že jsem měl téměř měsíc problémy s tím, že se mi reklama vkládala i tam, kde absolutně neměla co dělat, že mi tady, ani nikde jinde nebyli lidi schopni poradit co s tím dělat, že jsem doslovně na kolenou prosil přímo zodpovědného moderátora o pomoc a dočkal se jen toho, že můj dotaz byl bez odpovědi smazán přistoupil ke kroku né asi standartnímu, ale NIKTERAK porušujícímu pravidla užívání služeb a to, že jsem smazal všechny své stránky, nastavil zobrazovaní jen na titulní straně a zadal cestu na index.htm, nakopíroval všechny stránky krom indexu.htm a nastavil "na všech stránkách dole", pak nakopíroval na server index.htm a tím vyhověl podmínce, že bude reklama : 1) buďto nahoře na titulní straně nebo na všech dole ve viditelné oblasti, tak mi sakra vysvětlete, kdo mi nastavil zobrazovaní na úplně jinou stránku ?! Používám rámcový systém, takže reklama byla viditelná na všech(!) stránkách dole a změnit to jen tak bez upozornění a jako by o nic nešlo na úplně jinou stránku (v rámci=frame) mi příje fakt dost mimo mísu... Vždyť jsem neporušil žádné z pravidel, tak o co vám sakra jde ?!
možná sem přesně nepochopil tvůj problém, takže se omlouvám, kdyby došlo k nesrovnalostem. jestli si opravdu nastavil na všech stránkách dole, byla to možná chyba - existuje řešení, které to velice krásně obejde a je v souladu se zákonem (podmínkami wz) :)

nastav si reklamu na úvodní stránce nahoře, a do relativní cesty vyplň adresu nějakého externího souboru třeba reklama.htm - no a ten pak pomocí iframe můžeš vložit na každou stránku někam dolů => tzn budeš zobrazovat banner na všech stráknách dole. už sem se o tom zde informoval, a dělám to tak taky.