Placeny ucet na webzdarma

Dobry den,
zajimalo by me, zda je nejaka moznost rozsirit neplaceny webhosting na webzdarma.cz na placeny pri zachovani nazvu domeny 3.radu. 50MB uz prestava stacit a rychlejsi nacitani stranek by tez bylo prinosem.
Dekuji za odpoved.
Přečti si podmínky (případně pohledej zde ve fóru). 50 MB už není maximum. Můžeš mít více - a zdarma!

Větší rychlost nečekej, servery jsou dost zatížené.
Docetl jsem se, ze muzu mit az 150MB pokud umistim reklamni prouzek na kazdou stranku coz pri strukture mych stranek nepripada v uvahu.

Muj dotaz zustava: poskytuje webzdarma.cz placeny webhosting? Predpokladam, ze pokud ano, tak placene stranky budou na jinych serverech nez neplacene, tudiz rychlejsi a s vetsi diskovou kvotou. Potrebuji zustat na webzdarma.cz aby mi zustala stavajici adresa stranek. Desitky lidi ji maji ulozenou v bookmarkach, vyhledavace se odkazuji na ne...

Dekuji za odpoved admina.
Nejsem admin, ale webZDARMA v současnosti poskytuje jen služby zdarma (za banner nebo lištu). Placené služby tady nejsou. Ale za finanční příspěvek se na tebe určítě nebude nikdo zlobit. :-)

Pokud chceš opravdu odpověď admina, napiš mail na podporu. Tady se s největší pravděpodobností odpovědi admina nedočkáš. Ale zkusit čekat můžeš...
>> ale webZDARMA v současnosti poskytuje jen služby zdarma

ale ale

WZ je vlastneny/provozovany AYA, ktera ma i www.anoweb.cz, takze placeny je.


akorat doufam ze nejde o web rem.wz.cz, nevim na co tolik mista pro "Webpage coming soon..." :)
OK, AYA provozuje i placený anoweb. Nicméně to považuji za jiný projekt než webzdarma (s více doménami 2. řádu).

Otázka zněla: "poskytuje webzdarma.cz placeny webhosting?" Odpověď zní NE.