Kompletní smazání clanového webu

Zdravím,

chtěl bych se zeptat proč mně Webzdarma smazal clanový web www.lots.czechian.net. Prostě jsem zapnul prohlížeč, clanové forum a na něm nic. Tak jsem šel na FTP a tam nebylo vůbec nic, prostě jen volné FTP.

Teď už to tam všechno isntaluju znova, tak mně prosím napiště co mám udělat aby mně web nebyl opět a BEZ UPOZORNĚNÍ smazán.

Díky
Nejspíš to bude porušení podmínek - nabízení nelegálních věcí ke stažení (mp3, warez apod.), možná nezobrazení reklamy (např. TEĎ třeba na tvém webu nikde reklamu nevidím)...a tak ;-)
No, teď tam není nic protože se tam snažim nahodt nový webspell, template, češtinu a kodovani.....

Jinak asi to bude tou reklmou, jakou přesně tam reklamu mám dat?
>> Tak jsem šel na FTP a tam nebylo vůbec nic, prostě jen volné FTP.
A to bylo pred novou registraci, nebo po nove registraci? Jestli jsi vubec novou registraci provedl.

Pokud jsi domenu neregistroval a mohl se prihlasit na tvuj stavajici ucet, tak ucet nebyl ze strany WZ zrusen. WZ maze ucet kompletne, to jest zrusi i ucet - nemoznost se prihlasit se stavajicimi udaji.
Duvod smazani je pak nekolik. Bud jsi jej nejak smazal ty, coz bude asi blbost, nebo se nekdo naboural na tvuj ucet a za tebe smazal komplet stranky.

Pokud jsi provedl novou registraci, tak jsi zrejme porusil nejaka pravidla. Viz R.U.R.
no na FTP sem se přihlasil a nic tam nebylo, a žadnou novou registraci jsem neprováděl.

Takže se mně prostě někdo hacknul, na ftýpko a všechno smazal? A proč by nezanechal nějakou prostě zpravu, nebo elektronicky podpis a tak...
No je to možný. A ani to nemusí bejt hacker, stačí, pokud sis třeba nedával dost pozor na svoje přihlašovací údaje. Kupříkladu já jsem se ve škole už několikrát setkal s tím, že některý z uživatelů se přihlásil do mailu, kliknul na "zapamatovat heslo" - no a pak se samozřejmě kdokoliv mohl přihlásit na jeho účet...
NO ja si na to dávám pozor, a mám heslo na ktere jen tak někdo nepříjde...