Nenačte se index.php, ostatní ano, jakto?

Zdarvím,
mám takový problém, asi druhým rokem provozuju na svým webu redakční systém United-Nuke. Vše jelo vždy jakž takž, až dnes, když jsem zadal www.johnjewel.wz.cz/index.php - stránka se načítá skoro 2 minuty a nakonec se stejně nenačte, ale ostatní podstárnky fungují...
Čím to? pomalá databáze, nebo něco jiného? Díky za odpověď/pomoc.

P.S. klidně to zkuste sami - http://www.johnjewel.wz.cz/index.php
špatně sis nastavil databázi..
Nemas nahodou soubor .htaccess? Paklize ano, pak to mas nejak blbe nastaveny.

Kombinace: "johnjewel.wz.cz" a "www.johnjewel.wz.cz" funguji hned. Ale kombinace "www.johnjewel.wz.cz/index.php" se prave zasekne.
No, já právě mám dva indexy index.html a index.php. Je možný, že to bude .htaccess, ale tam mám pouze tento řádek: "ErrorDocument 404 /404.php" (bez uvozovek). Chtěl jsem zkusit .htaccess smazat, jestli by to jelo, ale s tím souvisí další problém - pouze v domovském adrersáři nemůžu nic přejmenovat, smazat ani přidat. V podadresářích to jde. Nevíš, jak bych tomohl vyřešit (hlavně ten první problém), dík.
Jo takto. Tak na .htaccess muzes zapomenout. Kdyz jsi rikal, ze provozujes united-nuke, tak jsem predpokladal, ze jedes jen na index.php. O index.html nebyla ani rec.

V tom pripade, mas neco spatne v index.php. Moznych pricin je nekolik. Bud se tam neco nekontrolovatelne cykluje, snazi se beznadejne o komunikaci s databazi, nebo proste nezvladne neco zpracovat.
Bez blizsi informaci o index.php ti nic moc nereknem. Chtelo by to ukazat zdrojak toho souboru. Pokud je to dlouhy, tak vytvror kopii index.php a prejmenuj ho na index.php.txt, nebo tak nejak, abychom videli zdrojak a uved sem odkaz na tento soubor. Pokud tam mas nejake hesla, ci citlive udaje, tak je necim jinym nahrad.
Aha, možné to je. Má to 117 řádků (včetně komentářů), tak jsem udělal kopii, odkaz je zde:
http://www.johnjewel.wz.cz/data/index.php.txt . Už jsem psal i na fóra, kde se tímto redakčním systémem zabývají - zatím bez odpovědi :(.

Jinak díky za pomoc! ;)