Jak nastavit email?

Při vytvoření účtu jsem se pokusil o založení emailu, ale jediné okno pro vpisování jména je u e-mailu mimo webzdarma. Jak tedy před zavináč napíšu své jméno?
Díky za odpověď.
Trošku těžko se mi ten dotaz chápe, ale odpověď bude asi tohle:

Na WZ máš zaregistrovanou doménu jazykovka-kam.wz.cz, k tomuto doménovému jménu si můžeš dopředu přidat cokoli (jak je tu někde napsáno)
tedy

info@jazykovka-kam.wz.cz
marty@jazykovka-kam.wz.cz

Před zavináč si tedy své jméno nikde nenapíšeš, není to potřeba, prostě cokoli se napíše před zavináč tak skončí v tvé schránce - říká se tomu doménový koš
To jo, ale jak se dostanu k editaci samotného mailu? Pořád mi to píše nepovolený přístup.
jo, tak to bude asi horší. Musíš počkat až to bude funkční, pokud vůbec bude. Doporučuje se tam poslat e-mail, ale jestli je to k něčemu, nevím. Tak jeden posílám. Za sebe bych doporučoval se na e-mail tady nespoléhat
Takže to v podstatě znamená, že když mi někdo bude psát mail, tak napíše třeba téma do kterého mail spadá @doména.cz Příklad: vt@spider-style.euweb.cz Pochopil sem to správně ?
<HTML>Ano, pochopils to správně.
Jestli se nepletu (mám přesměrování a už dlouho jsem v aktivní schránce nebyla), tak až se schránka aktivuje, tak si při odesílání budeš moct vyplnit, co se příjemci zobrazí před zavináčem.
Ale jak říká ds, otázkou je, jak dlouho ta aktivace bude trvat. Zaslání emailu může pomoct, ale nemusí.</HTML>
Super a kde to můžu nastavit a aktivovat ?
<HTML>V nastavení emailu musíš mít zvoleno Aktivní schránka a pak nezbývá než čekat, až se aktivuje.</HTML>
Aha, už na to taky čekám.