smazání webu

Rád bych se dozvěděl, prosím, z jakého důvodu mi byl smazán www.michaldavid.borec.cz Měl jsem tam mp3 soubory, které nemohly být považovány za "nelegální" v žádném případě. Byly to mnou přezpívané písničky a dva originály od Pavla Hornáka...myslíte, že toto nelegální?
Možná že důvodem mohla být skutečnost, že to byl můj čtvrtý web na www.webzdarma.cz To bych pochopil, i když, možná že jsem na to mohl být upozorněn předem. Smazat někomu soubory bez předchozího upozornění nepovažuji za fér! Ale možná se mýlím. Mějte se hezky
Fanda
Tak ja se Vam osobne omlouvam, uvazte ale sam, ze bez stahovani tech souboru to nebylo mozne nijak poznat. A v tom mnozstvi to fakt nedokazu kontrolovat vsechno podrobne. (ponauceni pro ostatni: pokud mate nejake soubory, kterym by toto hrozilo, dejte tam nejake upozorneni, ze to je legalni protoze ..., dekuji).

Sorry, obnovil jsem to ze zalohy. Mira
Jak to takhle čtu, je mi z toho
(s prominutím) na blití.
Mě nic takového zatím nepotkalo, ale myslím si, že byste měli nekde přesně napsat co se smí a co ne.
Tomu se jinym slovem rika taky "pravidla" a to je to s cim jste souhlasil(a) pri registraci.
'kdyz to nestihate kontrolovat, tak jak to muzete s klidnym svedomim smazat ????
:((
Děkuji za obnovení webu. Fanda Bílek http://www.fandabilek.borec.cz
nemazal jsem to "s klidnym svedomim", presunul jsem to mimo dostup webserveru a nerekl jsem "ze to nestiham kontrolovat"
hmm :(
Taky už mi smazali web, na kterém byly amatérské mp3. A taky jsem tady nadával, akorát že tehdy zbytečně :-(.
Fakt se nad tím zamyslete, pokus o kontakt s autorem před smazáním by asi ledacos řešil. Nebo proč vlastně zadáváme při registraci svoje e-maily?
Na tom něco bude...
jo a co treba hlaska pri registraci ze NENI NIJAK OMEZOVAN PROVOZ - objem stazenych dat??? minimalne jednouo do tydne se mi stava, ze se misto mych stranek objevuje hlaska "byl prekrocen limit objemu dat.....a proto byla stranka odstavena....pravedopodbne obsahuje nelegalni obsah...) tak budto pri registraci reknete jaky je limit nebo toto prestante praktikovat. jinak vam vsichni klienti prejdou jinam, nemyslete si, ze jste jedini kdo zadarmo nabizi 50MB a PHP.
Vážaně nevím, co se to sakra s tím webem děje....chci si to aktualizovat přes ftp soubor a již třetí mi to píše "přenos dat selhal"....přitom u ostatních webů "Webzdarma" funguje vše v pořádku..Nevím, ale myslím si, že je to zase nějaká vašee kulišárna...Můžete mi to vysvětlit? Navíc z pavelhornak.htm zmizely odkazy..nevím, co si o tom mám myslet......:((( Fanda Bílek http://www.fandabilek.borec.cz s problémem na http://www.michaldavid.borec.cz
Me je celkove na bliti z tech stranek, myslim ze smazani tech stranek byl krok ktery si zaslouzi vdek nejen Ceske Republiky ale celeho lidstva.... no uznejte sami, vkus nic moc, napad to postrada uplne.... navic to tema... koho zajima Kotvald nebo David, mozna tak par dedecku z domova duchodcu.... jinak to snad ani nemuzete myslet vazne