Nový hosting, stará doména

Asi před měsícem jsem psal e-mail na wz, bez ohlasu. Proto píši sem.

Mám stránky s docela velkou návštěvností, který si myslím jsou docela kvalitní a mohli by třeba dostat víc místa... Nedostatek místa jsem vyřešil přesunutím většiny objemných souborů (které se nenačítají přímo na stránky) umístěním na jiný web. Je to jen krizové dočasné řešení.
Pro stránky zpracovávám nový php systém, budu je hodně rozšiřovat a pak už mi nebude stačit ani zmiňované místo na jiném webu.

Zajímalo by mě, jestli bych si mohl od wz nějak vykoupit doménu a provozovat si ji na sebou zvoleném serveru a bez reklamy. Přemýšlel jsem o nové doméně, ale vzhledem k tomu, jak je stávající doména docela zažitá, se mi do toho moc nechce.
Zajímalo by mě, jestli by to teda šlo, popřípadě, co bych musel podstoupit a wz platit.

Kdyžtak dík.
"jestli bych si mohl od wz nějak vykoupit doménu a provozovat si ji na sebou zvoleném serveru"

NE
Ne. Z technickych duvodu to neni mozne.
Takže mi zbývá jedině smazat stávající doménu a pořídit si vlastní, jo? Hm... Škoda. Mně by stačilo, kdyby se s wz dalo domluvit na tom, že by mi zvýšili prostor a odstranili alespoň ten baner z úvodní stránky, který většinu času stejně nefunguje.

V podmínkách o zvyšování prostoru se píše, že je možné ho schválit, jestliže je projekt zajímavý a stránky kvalitní... Dřív mi to bylo zamítnuto, zajímalo by mě, jestli by mi to třeba teď mohlo být schváleno. Myslím, že už to není nezajímavý web. Návštěvnost mám od 400-550 lidí denně...

Poraďte, něco s tím potřebuju udělat.
<HTML>Myslím, že by si to i vlastní doménu zasloužilo. Těch 150MB ti nestačí?...aha už to vidím, katalogy, návody, takže asi nestačí :-)

<i>že by mi zvýšili prostor a odstranili alespoň ten baner z úvodní stránky</i><br>
Co by z toho wz mělo? Kolik prostoru by sis vlastně tak představoval?


A trocha odlehčení - co se třeba přihlásit do <a href="http://nww.webzdarma.cz/">soutěže</a>? ;-)</HTML>
Už jsem vyhrál jedno první místo v celorepublikové studentské soutěži comp-ost.

No, asi 150 MB zabírají jen fotky, dále asi 100 MB ty knihy... Jestli zavedu PHP systém s MySQL, chatem, poradnou, inzercí, tak mi to stačit nebude. Byl bych ochotný wz zaplatit doménu bez reklamy a byl bych ochotný jim zapltatit za rozumnou cenu třeba i ten 1 GB místa. Zatím nevím, kolik toho místa budu potřebovat, ale lepší mět rezervu.
Doufám, že to nebude reklama:
na gigahostingu mají celkem slušné ceny a služby.
Například Popular má 5GB na disku, neomezenou databázi (v rámci těch 5GB), PHP5, ... a stojí to pouze 70/měsíc.
No a vzhledem k tomu, že by prý brzo měly začít zlevňovat CZ domény (tuším, že Ignum už zlevnili) tak to ročně nevyjde zase až tak draze ;)
Proč mít doménu 3. řádu, když můžeš mít 2. řád za slušný peníz.

Web přestěhuj pryč a sem dej jenom přesměrování, lidi si zvyknou dřív, než se zdejší účet smaže
<HTML>Zkus si znovu napsat na podporu.

Ale přikláněla bych se taky k názoru, že by to sneslo vlastní doménu. K tomu na wz nejprve klikací přesměrování s upozorněním na novou adresu a po čase trvalé přesměrování pomocí 301Moved Permanently.</HTML>
Tom: co říkáš na http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=6&topic=43099

Pajka - reklama je stejně jen na titulní straně, tak tam dej zprávu o přesměrování a odkaz na nový hosting a ostatní přesměruj automaticky hned
Gigahosting bych nechtěl ani zadarmo. Když už, tak bych hostoval u Stadionu... Tam to vyjde cenově celkem dobře a jsou spolehlivý.
Teda u Stationu... :-D
ds:
diskusi jsem četl a mám pocit, že tam jsem VIP zákazník ;) Ze svých zkušeností:
Spravuji jeden web fungující na GH a je pravda, že posledních pár měsíců se výpadky namnožily, ale ty tři předchozí roky byly téměř bez výpadků a poslední měsíc jsem také žádný výpadek nezaznamenal. Dokonce i technická podpora je celkem slušná (což se nedá říct o některých jiných poskytovatelích)
Jediné, co mě u nich se*e je nemožnost přebití mod_rewrite přepisu adresy na .../admin/

Nechápu, jak si někdo může stěžovat na jejich administrační rozhraní. Já jsem tam byl asi třikrát a to po registraci domény a od té doby jsem se tam nezalogoval - nepotřebuji to, protože si všechno obstarám přes FTP, phpMyAdmina a své administrační rozhraní.