zase nefungujú stránky

Zase nefungujú stránky, to už hádam ani nie je možné, toľké výpadky.
No začali mi fungovať, tak teraz neviem či bola chyba u mňa, alebo to bol 2 minotový výpadok, hlavné je že to zas funguje len sa dlhšie načítavajú
Promiň, ale tobě 2 minuty nejdou stránky a už se oháníš na fóru?
Kam ten svět spěje ...
Máš pravdu, ale v poslednom čase stále neaké výpadky a nevedel som, že to bude len 2-3 min. Sorry
Mně teď asi poslední týden stránky vypadávají každou chvíli - vždycky chvilku jedou a za pár minut to píše "Chyba 404 - soubor nebyl nalezen", ale pak zase třeba po půl hodině na úplně stejné adrese stránka je bez jakéhokoliv zásahu. Doufám, že se to spraví, protože už to začíná být otravné :-/
A teď koukám, že v době kdy je výpadek stránek, tak nejede ani FTP >-(
Zajímavé. Podle statistik mé stránky fungují celý den, tak proč ty tvé ne, když máme stejné podmínky?
http://manual.wz.cz/download/stats7d.png
Priklanim se k Tomovi. Posledni tyden nebyl zaznamenan zadny vypadek stranek. Chybu bych hledal nekde mezi Vasi zidli a na puli cesty k WZ.

Nezavisle zdroje:
http://statistiky.monitoring-serveru.cz/tomik
http://statistiky.monitoring-serveru.cz/2214
No nevím, ale pokud z toho, že zrovna tvoje stránky jedou usuzuješ, že ostatním musí jet taky, tak jsi na omylu u WZ totiž není nic neobvyklého, že něco nejede jen u některých stránek - vzpomínám si, že posledně nefungovalo FTP, ale jen u některých klientů. A WZ pak napsalo, že chyba byla na jejich straně. Ale zdůrazňuji, že tato chyba byla jen u některých účtů.
<HTML><osobní-názor type="někde jsem to čet">

Konektivita WebZdarma do Slovenska není ideální, takže v českých statistikách může být WZ bez výpadků a na Slovensku se na něj občas nedostanou. Bohužel nejsou k dispozici žádné slovenské statistiky.
</osobní-názor></HTML>
No jo. Jenze to, ze nejede FTP neznamena, ze nejede web. HTTP a FTP jsou dva ruzne protokoly. Samozrejme vim taky, ze WZ ma vice serveru. Takze pokud nejde jedna domena, neznamena to, ze druha domena nemusi taky jit. Vim, ze domena czweb.org je stabilni nez domena wz.cz, u ktereho je nejvic uctu a tudiz vetsi zatez.
A samozrejme vim jak to na WZ chodi. Jsem tu uz pravidelne 5 roku.

Ja jsem pouze reagoval na hlasku:
>> A teď koukám, že v době kdy je výpadek stránek, tak nejede ani FTP
Ty mluvis o vypadku stranky, jenze ono skutecne zadny vypadek nebyl. A kdyz uz, tak jen na par malych minut (1-10minut). A to nezalezi pouze na tvoji strance. Jedes na jednom serveru, a kdyby byl vypadek, tak by se to promitlo vice uzivatelum (konkretne uzivatelum wz.cz). Jenze oni si nestezuji a statistiky nektereho z wz.cz nehlasi zadny vypadek.
Pokud mas porad vypadky, tak chybu bych hledal nekde po ceste a ne uvnitr WZ.
Samozrejme se muzes vymlouvat na jedinecnost chyby u jednoho uctu. Ale ten se vyskutuje pouze u FTP, MySQL nebo emailu. Ale jak jsem zpozoroval, tak pouze u novych uctu. Tam byl problem s nastavenim. Behem provozu se to uz neobjevuje.
To Tomík: No ale jak už jsem říkal, tak poslední chyba, co byla na WZ byla na jejich straně a nebyla u všech domén wz.cz, ale jen u pár účtů, takže jedinečné chyby se stát můžou. No a hlavně na stránky se momentálně během výpadků nemůže dostat 10 lidí s kterými jsem v kontaktu přes ICQ a každý bydlíme úplně jinde, takže pokud je problém někde na cestě, tak je to až téměř u cíle, a to někde hodně blízko WZ serveru ;-)
Jako nemuzu vyvratit ani potvrdit tvoje vypadky. Nejsem adminstrator ;)
Jedine, jak se o tom muzu presvedcit, je zkoumat tvoji stranky. Jenze nevim o jakou adresu se jedna. Pokud o "zshroznova.wz.cz", tak tam se hold nedostanu. Neznam tvoji prvni tridni ;) Jinak jako uvodni stranka se nacetla ihned (19:25 - 31.1.2008). Chtelo by to rozvest, kdy dochazi k vypadku (v jake hodine, nebo jak casto).
Zkusil bych jeste jeden takovy trik. Vytvor si uplne primitivni statickou HTML stranku a umisti na web. Pokud dojde k vypadku, pak zkus tento soubor otevrit. Timto vyloucime chybu v kodu.
A nebo jeste si muzes zkusit zaregistrovat na http://www.monitoring-serveru.cz/ a sledovat, jestli nejake vypadky na tve strance zachyti. Aspon pak budes mit dukaz, ze mas vypadky ;)
Už mi to fakt hlava nebere - server dostupný sice je, ale když vlezu na stránku, přesměruje mě to sem http://i.wz.cz/404.html a pak po nějaké době už to zase jede. No a když to nejede, tak při pokusu mrknout na web přes FTP to vyhodí "Login incorrect" i když je login správně, protože je uložený v FTP klientu. No a ta stránka, cos psal monitoruje jen výpadky - tzn., že server neodpovídá, což není tenhle případ.
Hele nechtel bys s tim uz prestat. Vim, ze mas problemy, ale tady ti nikdo nepomuze. Napis na podporu. Aby si te vsimly, tak napis presny problem jasne a vystizne.

Jinak ten monitoring sleduje jakekoli stavy, vcetne 404.
Zkusil jsem si to u sebe a vysledek:
3.2.2008 22:01:43 - 22:11:43 "vrací 404" 10 minut
Jenže víš jak je to tady s technickou podporou.... Napíšeš a odpovědi se nikdy nedočkáš ;-)
Vim jak pracuje podpora, ale tady ti stejne nikdo nepomuze, pac nejsme admini.
Podpora podle mne funguje, ale spise tak, ze vybira zajimave problemy. Proto jsem ti psal, abys jim naspal slusne, presne a vystizne tvuj problem.

Jinak zkusil jsi ten trik se statickou html strankou?
Respektive. 404 se ti objevuje u vsech souboru, nebo jen u index.php?
Na index.php téměř nechodím, ale na těch následujících stránkách to padá téměř pořád. No a co se týče FTP, tak to stále vypadává zároveň se stránkama. No a na technickou podporu mám psát konkrétně kam?
Technicka podpora: podpora@webzdarma.cz

Nenapadlo te nahodou i fakt, ze mas proste prasacky kod, ktery funguje jen kdy se mu zachce? Nechci kritizovat, ale i to je moznost. Proste v danem okamziku selze. Respektive k tvemu problemu prekroceni timeoutu.

V casech kdy sem pisu, tak uvodni stranka zshroznova.wz.cz fungovala vzdy. Vnitrek nemam moznost posoudit.
mě funkujou dobře...hi:))
Dia: Díky za konstruktivní příspěvek
Tomík: Prasácký kód není, protože jede už 4 roky bez problémů. A hlavně by mi to neházelo Chybu 404, ale něco jiného.
Pěna:
asi dobře nechápu, co zde řešíš.
Já mám web na WZ - ty máš web na WZ.
Podle mých statistik mé stránky běží (téměř) nepřetržitě - podle tebe tvé stránky neustále vypadávají.
Mě FTP jde pokaždé, když se k němu připojím - tobě každou chvíli nejde.

Jak je to možné, když máme na serverech WZ stejné podmínky?

Pokusím se ti dát dobře míněnou radu: přestaň hledat problémy u WZ a začni je hledat na cestě od tvé židle k serverům WZ (tedy: lidský faktor -> hardware -> software -> provider) Problém bude s největší pravděpodobností v některém z nich.
Tom: Kdyby sis přečetl celý příspěvek, tak bys věděl, že to není problém jen u mě, protože to takhle padá dalším 10-ti lidem. A jak už jsem také říkal, kódem to taky není, protože mi to občas píše soubor nenalezen i souborů jako je neco.xls, atd. a tam žádný kód není.