Chyba pri uploadovani prez ftp

hoj uz se mi to stalo asi u 3 domen kdyz jsem uploadoval slozky na domenu prez totala tak se mi to seklo a pak to hodilo chybu ta domena je uplne nova takze plna bejt nemuze tak pls o help vim ze to tu uz bylo ale nic jsem nenasel
dik za ochotu
"mi to seklo a pak to hodilo chybu"

Moc hezký popis. Jsem zvědavý, který jasnovidec ti z tohoto něco poradí.
Sorry, ale křišťálová koule se mi včera rozbila...
tak jinak sekne se nactani na 100% chvilku se nic nedeje a pak to hodi spojeni preruseno
Aha, tys nepochopil ironii.

Tvrzení "sekne" je naprosto nic neříkající. Jako by se tě někdo zeptal (paroduji tvůj úvodní příspěvek): "Už se mi to stalo u tří aut, když jsem jel po silnici. Pak se mi to seklo. Je to nové auto. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?"

Jestli opravdu chceš nějakou kloudnou radu, tak sem musíš dát konkrétní chybovou hlášku, nebo ještě lépe FTP log.
čus,
nesmíš dát moc na ty chytráky, kterejm to náhodou funguje. Fakt je, že s tímhle má na WZ problémy - co to tak sleduji - dost lidí. Včetně mě.

Naposledy se mi podařilo nahrát soubory až tím způsobem, že jsem na své straně ve FTP klientovi nastavil rychlost uploadu na 5kB/s, jindy to běží i na 20kB/s. Pokud ale nechám všemu volný průběh (max. upload cca 1-2Mbit), tak nahraju sotva pár souborů.

Vlastní přihlášení se mi většinou povede (když na napoprvé, tak napotřetí).

A pokud tady někdo pořád něco tvrdí o křišťálové kouli, tak si dám tu práci, najdu tady ve fóru svoje dva příspěvky kde jsem dával k dispozici i log z fp klienta. Jenže ono tam prostě nic k vyčtení není.

Sem se zase jednou musel vykecat...
Karlik:

Víš, ono se ze slov "se mi to seklo a pak to hodilo chybu" moc vyčíst nedá a pak se blbě radí.