Někdo se naboural?

Zdravím, ted dodelavam svuj web, kdyz jsem si ulozila cssko a najela na stranku, abych videla aktualizace, najednou se to cele sesekalo. Takze jsem se hnedka podivala na to css, jestli je nekde chyba. Misto meho css tam bylo css nekoho jineho, jak je to možné? Mam ho naštěstí zalohované, takže jsem ho tam dala znovu. Když to ted dodelavam, z meho css.souboru se zase stal index.html nekoho jineho a v mem cssku se zobrazoval kod html stranky, se kterym nemam nic spolecneho. Co se to tedy děje?
<HTML>Já tam vidím web dobrmani.unas.cz:

<em>Elementární rozdíl mezi Supermanem a Dobrmanem spočívá v tom, že superman katastrofy odvrací. Zato Dobrman je jejich nadšenou příčinou. Majitel tohoto druhu mana může například utrpět úraz i při (jinak tak pěkné a dojemné) chvilce jako je vítání při příchodu domů.</em></HTML>
Ano, html se mi nezměnilo, ale do css se mi prolínalo css i html někoho jiného (pravděpodobně Slováka, protože tam bylo:"Toto je len zkuska"). Navíc teď u toho sedím a hlídám si to. Může to být např.tím, že jsem neměla(!) css ve speciální složce? Teď už ho tam mám.
<HTML>Těžko říct, ale v podobné době jako vy založil stejný dotaz i někdo jiný (ale ne ten váš Slovák, o takové náhodě bych pochyboval). Vypadá to zatím tak, že tento problém způsobuje editace souboru ve správci souborů. Doporučil bych vám používat FTP a modlit se, že nový správce souborů bude už brzy.</HTML>
To mě na jednu stranu těší, protože jsem k tomu neměla v ruce nic prokazatelného a nerada bych házela špínu na webzdarma.cz . Děkuji za odpověď a jdu se modlit;)