Čistka

Neuvažujete o razantní čistce a zátahu na nepoužívané weby? Čistě náhodou jsem tak nějak do této problematiky "zabředl" a mám pocit, že každá druhá adresa na wz je nevyužívána majitelem a je na ní něco jako bílá stránka a jedna věta.. Nebo se její obsah v rozpracovaném stavu nezměnil už přes rok. Mohl bych klidně i uvést příklady.. Myslím, že čistka by prospěla obou stranám- Jak uživatelům, tak i serverům, které by si pročistily svoje disková pole :-)
<HTML>Bohužel i takové weby vykazují přístup (přiznejme si, je to google a spol.). Ničím jiným pravidla také neporušují. A protože neporušují pravidla, nemůžou být jejich weby bez jejich souhlasu smazány.

Takové věci můžete řešit individuálně, snažit se s majiteli příslušných "always in reconstruction" webů domluvit atd. Otázka je, nakolik je pravděpodobné, že se podaří, problémem může být i pouhé navázání komunikace.

Je to prostě těžké. Když to shrnu: pravidla to neumožňují, takže vzdát se svého webu může jenom jeho majitel (tedy spíše nájemník, ale na tom až tak nezáleží). A pokud je web neaktuální, není jisté, zda žije, a pokud ano, zda se s ním dá navázat kontakt.</HTML>
Co třeba do přístupů nezapočítávat návštěvy botů?
Ehm ... tak ne, no. =)