Webzdarma má pouze XHTML Reklamy?

Díky reklamě na WZ nemohu zvalidovat stránky. Již nějakou dobu používám HTML 4.01 Transitional, ale ted jsem přišel na to, že WZ reklama je XHTML. tj. kód jinak vypadá a stránky nejsou validní. A vzhledem k tomu, že se kód reklamy do webu dosazuje sám a tudíž se nadá změnit, by mě zajímalo jak to mám zvalidnit. Ptám se tedy Adminů WZ: Lze vygenerovat HTML 4.01 Transitional kód, neboli takzvaně kompatibilní?
Předem děkuji za odpověď...
A tohle:
<!--WZ-REKLAMA-1.0-->
z:
http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html
nefunguje?
Koukal jsem, že ne, jsou tam jsou dvě ukončovací lomítka.
Přesto ale validátor píše, že:
This Page Is Valid HTML 4.01 Transitional!
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fprojectlive.xf.cz%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

To varování bych až tak zase neprožíval...
ds: "...neprožíval"
ale jo, to je potřeba. Dnešní ultramoderní doba si žádá validní stránky. Co není validní, jako by neexistovalo. Dnes se nehledí na to, jestli je web pěkně graficky zpracovaný, nebo jestli má aspoň trochu smysluplný obsah. Kvalita se posuzuje podle validity! ;)
Bohužel jsem už měl tu "čest" dělat weby lidem, kteří se těmi řádky výš řídí. A to je potom radost pracovat. Validita je svatá!
Tom: A chtějí to alespoň v XHTML 1.1 včetně application/xhtml+xml, nebo to ještě neznají?

MatisS: Souhlasím, že by to mohl mít WZ lépe ošetřené, ale domáhat se úpravy, no nevím? Zkus to, třeba uspěješ?
Kdyby ne, tak stránky jsou v PHP, odkloň reklamního robota do nějakého souboru, který nebudeš na stránkách zobrazovat, v zdrojovém kódu smaž ty dvě lomítka a upravený kód vlož do samostatného souboru, který pak zabuduj do zdrojového kódu pomocí include. Něco v tom smyslu jako je na:
http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html.
Prostě "obejdeš" činnost reklamního robota a nahradíš ji vložením upravené reklamy do zdrojového kódu tak aby byly splněny požadavky na zobrazení reklamy