nepovolený přístup

hej, chci založit stránky tjbrezova.wz.cz ale nejde mi vložit počáteční soubor, pořád mi to píše NEPOVOLENÝ PŘÍSTUP! prej Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen ! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.

ale já vždy napíši index.html ale nic, pořád prej chyba, prosím o pomoc
hej, jak tam ten index vkladas? kam to pises? tahle chyba se pri vkladani souboru nikdy nemuze objevit. cetls faq.webzdarma.cz ?
jo četl, ale já bych potřeboval, poradit ten první krok, což znamená, že tam potřebuji vložit ten soubor inde.html , to mi vrtá hlavou a nejde mi to!, a to mě štve! help!
taj co, kdo mi poradí co s tím?, vkládat mi to nejde ani přes správce souborů a ani přes ftp, tak co s tím?
<HTML>Kolik dotazů od tjbrezova na tohle téma od stejného autora ještě budeme mít? Kolikrát budeme vysvětlovat, co mají dělat, když se jim objeví chyba 403?

Mě už to přestává bavit, buď ten problém jednou provždy vyřešíme, nebo budu opětovné dotazy rovnou mazat a dělejte si co chcete. Založte si klidně k tjbrezova.wz.cz a tjbrezova.webz.cz kolik dalších webů chcete, dokud nepůjde o spojování účtů. Ale pokud se ke každému tjbrezova, který si založíte, ptáte, jak řešit nepovolený přístup, pokaždé se vám dostane rady a nikdy vám to nejde, je to zvláštní.

Na jakpsatweb.cz máte základní příručku, jak dělat web, jak pracovat s hostingy, jak tam nahrávat soubory (správce souborů nebo přes FTP). Skutečně máte takový problém nahrát soubor index.html, který bude mít potom adresu http://tjbrezova.webz.cz/index.html ? Na jakpsatweb máte i popsáno, co je to HTML soubor, co je tedy webová stránka atd. atd. Skutečně máte takový problém tyto věci pochopit?

Opravdu tady všichni tak špatně radíme?

<small>Opětovné dotazy nezvyšují šanci, že dostanete více různých odpovědí. Jen zvyšují pravděpodobnost, že se někdo naštve...</small></HTML>
<HTML>A pokud vám nefunguje upload souborů na web, hláška "nejde mi to" není ideální popis problému.</HTML>
no vždyť tam máš index.php vložený - jen v tom PHP kódu máš někde před řádkem nebo na řádku 41 chybu
<HTML>ds: Podle mého názoru je to zase starý známý obrázek nahraný jako index.php. Já to s tím vysvětlováním vzdávám, ať to zkouší někdo jinej. Ale tjbrezova.wz.cz a tjbrezova.webz.cz ... to by se řešit mělo - jestli náhodou nejde o spojování účtů...</HTML>
Nípal: Hmm..., podle toho:
Warning: Unexpected character in input: '' (ASCII=14) state=1 in /3w/webz.cz/t/tjbrezova/index.php on line 41

asi ano, takže už zbývá jen vytvořit adresář index.html.
hej díky všem, už bych to mohl vytvořit že:D, fakt díky