jakym zpusobem zanikl web...?

Mohl by WZ sdelit informaci, jakym zpusobem zanikl web www.paidclick.xf.cz ?
Byl to reklamni web, kde se klikacim zpusobem vydelavali penize (podobne jako dailyclicks.biz, bux.to, adbux.org atd.) Uz od pocatku byl podezrele vynosny ale za pokus to stalo. Asi po tydnu skoncil. Nejspis si majitel nahrabal - okradl nektere verici (me teda ne) a zmizel. Byl tedy web zrusen majitelem nebo jste to z nejakeho (a kdyz, tak jakeho?) duvodu zarazily sami ? Me ani nemrzi ze to padlo, jsem jen zvedavy. Podle me by ten majitel mohl byt i trestne stihan.

Prosim, nereagujte zde zpusobem "jen blazen veri klikackam" nebo "stejne je to na h*vno" apod., verte, ze se timto zpusobem da neco malo vydelat, zvlaste pokud potrebujete penize v el. penezence.
<HTML>Pokud by majitel prostě stránky smazal, protože vyloženě zrušit celý účet sám tak rychle nemůže (předpokládám, že k zániku došlo ve velmi nedávné době), tak by to při registraci psalo, že doména je obsazena. Vzhledem k tomu, že to píše, že doména je blokována, tak já osobně to vidím na zásah ze strany WZ. Ale jak to bylo ve skutečnosti a proč, to může říct jen admin.</HTML>
No prave proto se ptam :) Odpovi vubec nejaky admin?
Krist: myslím, že ne
<HTML>2Krist: admin nepročítá denně fórum, ale jakmile to bude možné, zeptám se ho.</HTML>
Tahlia:
ok, tak zatim dikec.
<HTML>Tak informace od admina je, že tohle WZ blokuje, na popud google adsense.</HTML>
Aha, v tom pripade me to prijde nefer. WZ by melo na takto blokly web vlozit jinou chybovou stranku, alespon s kontaktem na majitele, protoze u nej ma spousta lidi zalozeny ucet. Nebo ho nejak varovat a dat mu sanci a cas web premistit a informovat svoje ovecky. Takto si nejspis kazdy mysli, ze to byl podvodnik a on si nejspis jen neprecetl pravidla (jestli to tam vubec je). Nechci se nikoho zastavat, mozna to byl opravdu jen sibal, jde me o princip. Ani nevim proc nakej google adsense keca druhym do vedeni hostingu.
Krist: nechci nic říkat, ale nepředvádíš tady zrovna to kecání do vedení hostingu?
"Ani nevim proc nakej google adsense keca druhym do vedeni hostingu."

Tak ty nevíš? A nevšiml sis, že tu má google banery? Kdo tu má banery, ten platí. Ten živí tento hosting, ne nějaké pochybné klikací, vydělávací weby. Proto jeho výhrady budou vyslyšeny. Jinak by mohl přestat inzerovat, platit a webZDARMA už by nemusel být.
ds:
kdyz nemas co k tematu, tak se prosimte nevyjadruj a nespamuj tady.

zbi:
no dobre, tak muze kecat ale porad mi to prijde nefer. Jak rikam, od WZ by bylo fajn, kdyby aspon napsali duvod, kontakt, nebo nejaky presmerovani nez jen "Chyba 404 - soubor nebyl nalezen". Prece jen za takovym webem zustalo mnohem vic ztroskotancu, nez jen samotny webmaster. Co kdyby to byl obchod prodavajici hmotny zbozi se spoustou zapl. nebo predplacenych objednavek ? Jasne, klikacky muzou byt pochybny a poctivy obchodnik si sve ovecky uhlida...ale prece.
"Co kdyby to byl obchod prodavajici hmotny zbozi se spoustou zapl. nebo predplacenych objednavek ?"

Takový prosperující obchod bych neprovozoval na free hostingu. Vlastní doména působí důvěryhodněji a prosperující obchod si ji určitě může finančně dovolit.
Krist:

"alespon s kontaktem na majitele"

dovedu si opředstavit, že tohle by byla opravdu superhodnotná informace...
Kontaktem byl myslen napr. mail nebo ICQ a ne telefon, domovni adresa a cislo uctu. Hosi hosi, notoricti oponenti, ze... nekomunikujete s zadnou lamou, takze radoby nechapave ironicke pripominky a slovickareni si nechte na doma pro manzelku.
Uz nemam dotazy, je me jasny, ze s takovym navrhem nepochodim, vlastne jsem odpoved dostal, takze jsem spokojen. Smazte vlakno a zdarec. ;)
kdo má za manželku lamu, ať udělá čárku
<HTML>Můj osobní názor moderátora fóra je ten, že čistě komerční weby nemají na WZ co pohledávat. Pokud web primárně generuje jeho autorovi zisk, nechť si provoz takového webu laskavě platí. Co mi nevadí, jsou weby malých živnostníků a firmiček... ale to nejsou pochybné bannerátory a klikátory.

Škoda jen, že zákaz ryze komerčních účelů v podmínkách jaksi chybí. Já bych jej tam dal.</HTML>
S tim bych i souhlasil, pripadne by rize komercni web odvadel nejaky to procento ze zisku.
Problém je asi právě v tom, že posouzení co je čistě komerční web by bylo problematické, a také administrativně náročnější než je současný stav, kdy je jednoznačně patrné, že ne všechno funguje tak jak by mělo. Já tomu jak to bylo myšleno samožřejmě rozumím. Byly tu zmíněny reklamy od Google. Všimli jste si, že Estranky u Googlu inzerují, a WZ jejich reklamy v rámci reklam od Googlu šíří po světě? A Estranky neposkytují komerční weby zadarmo a nechají si za to zaplatit i od těch malých živnostníčků a firmiček - stačí aby na stránkách byla zmínka o tom, že za něco požadujete úhradu a po úplynutí nějakého startovacího období přijde mail, že je web komerční a že se za něj má zaplatit nebo ho zrušit (alespoň před rokem to tak bylo). A když se ten malý živnostníček podívá na nabídky firem, které dělají webové stránky a uvidí, kolik chtějí za jednoduchou statickou prezentaci, a nechce se mu po večerech mořit s vlastní tvorbou, tak zvolí estranky - dostane jakýsi standard, který mu jako obdoba reklamního letáku, který by vyvěsil na roh stačí, navíc se mu postarají i o to aby stránka byla na internetu vidět. A takových možností má víc.