Problém s vkládáním foto prezentace

Potřebuju poradit s editorem vkládání obrázku v Microsoft FrontPage.
Když si v tomto programu nastavím vložit obrázek a tam dám galerie tak si tam můžu vybrat ruzný styl zobrazování. Všechno jede v poho založim to najdu obrázky, které chci prezentovat a dám vložit, celý to potvrdím ok a celý program uložim a tady je další možnost, když nechci aby mi obrázky pc uložil do nějaké jeho složky co si vytvoří, skopíruju obrázky rovnou do složky photogallery a od tud to vkládám do rozhrání programu. Ale nastává problém když toto všechno skopíruju na server, kopíruju to přez Total Commander. Otevřu požadovanou stránku a místo aby mi to zobrazilo celou šablonu obrázků tak to zobrazí jen některé obrázky a zbytek je jakoby nenalezen a když na ně kliknu tak je chyba 404. Všechny obrázky mám v JPEG formátu.
Poraď te.
Vzhledem k tomu, že nefunguje ani jeden odkaz z menu tak tam soubory jako:
http://matystomas.wz.cz/photo.htm
buď vůbec nemáš, nebo jsou jinde než udávají cesty a nebo se server chová nějak superzáhadně.

Otevřu požadovanou stránku a místo aby mi to zobrazilo celou šablonu obrázků tak to zobrazí jen některé obrázky a zbytek je jakoby nenalezen a když na ně kliknu tak je chyba 404. Všechny obrázky mám v JPEG formátu.

To je tato stránka: http://matystomas.wz.cz/photo.htm ? Mě to hlásí chybu 404 už při tomto pokusu
Ale ne, to sem už odstranil, ale můžu to tam vložit spátky pro kontrolu.
Co se týká ostatních odkazu tak ty nefungujou, prozatim, pracuju na nich. Odkaz na obrázky sem tam už vložil, tak to můžeš skontrolovat sám, už to jede, ale jako předtím.
Takže pokud myslíš např toto URL:

http://matystomas.wz.cz/photogallery/photo041/J%E1%202.jpg

tak koncentrovaná rada je: přejmenuj před vložením odkazu do kódu jména obrázků tak aby neosahovala česká písmena - tedy znaky s diakritikou

Další dobrá rada je psát vše malými písmeny a bez mezer - místo mezery pomlčku - Roman a kočka v pozadí.jpg je jako jméno souboru nepoužitelné. Jen škoda, že to FP nerespektuje, když to IE neumí zobrazit
Díky moc, na tohle sem nepomyslel a je to tak, je to tím, háčky nesmí být. Díky.