Proč se mi nenačítají stránky na webu?

Nevím kam poslat dotaz konkrétně,proto píšu sem. Nenačítají se mi stránky na webu a nevím kde je problém. Stránky mi tam fungují cca půl roku, aktualizuji je přes FTP, kde jsou všechny složky a soubory. Ovšem když se podívám přímo na www.webzdarma.cz v administraci na soubory, tak tam je jen prázdná složka. Nevím co to znamená...
<HTML>To bude zřejmě tento problém - <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=53164&t=53164">http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=53164&t=53164</a>.
Už jsem upozornila admina.</HTML>
Mám ten samý problém a to ještě o to horší, že stránky používám už 3 roky. teď je všechno prázdné. Jsem z toho otrávená a protože už jsem starší generace a laik, fakt nevím, co mám dělat? Pomůže, když se to přehodí na placenou verzi? (tedy bude-li tam ještě co přehazovat)
<HTML>2Mayblobs: vydržte, doufám, že se na to admin brzo podívá. Podle mě tam soubory jsou, zkuste se podívat ne přes správce souborů, ale přes ftp (viz první příspěvek - přes ftp soubory vidí, přes správce ne).</HTML>
Děkuju za rychlou odpověď.Jsem rád, že to není mojí "neobratností". Teď už jen to nějakým způsobem rozhýbat. Je to určitě stejný problém viz.

Autor: Thalia (moderátor)
Datum: 02. 04. 2008 20:01

To bude zřejmě tento problém - http://www.webzdarma.cz/ forum/read.php?f=6&i=53164&t=53164.
Už jsem upozornila admina.
<HTML>Offtopic. Zamykám.
<style>
form {display:none;}
</style></HTML>