co si myslíte o webu aailyyn.wz.cz

čistě pro svou radost jsem amatérským webšťouralem a tak uvítám konstruktivní rady zkušenějších, díky
na tak dlouhé řádky jsou písmenka malá - bílé na černém se na koukání zdá nepříjemné (možná je to jen můj problém) - jiné vzhledy jsem nezkoušel

k té stylizaci, která je stránkami prezentována mi nějak nesedí obrázek na titulní straně - není to spíš ten případ zasněného slaďáku - možná je to projev potlačovaného podvědomí...
Na můj vkus to mám moc vysokou úroveň :)
Popravdě řečeno jsem čekal, že ženská + web -> něco na způsob tohohle: http://www.google.cz/search?hl=cs&q=blog%C3%ADsek&btnG=Hledat&lr=
evidentně jsem se spletl ;)

Jednoduchý přehledný design (ten výchozí černý), písmenka se sice trošku hůř čtou, ale není to zase až taková tragédie (ds - zkus Linux, tam to "kloudně" vyhlazované písmo jde přečíst mnohem líp). Ostatní designy jsem nezkoumal. Zdrojový kód je hezky přehledný, žádná zrůdnost ala M$ Word.
Jenom drobnůstka: "styl.php" se dá schovat za podvrženou adresu (.htaccess - přepisování. Třeba na htp://mike.webzdarma.cz/)

Co od úvodního obrázku s ds nesouhlasím; ten hrad mi spíš sedí k těm hororům. Ale zase na druhou stranu si myslím, že by se dal sehnat i hezčí.
Tom: jasně u hradu už chybí jen pobíhající jednorožci v mlze a bude to hororová scéna jak vyšitá
DS: pobíhající jednorožci v mlze? Tak teď nevím, jestli jsi zblbnul ty, nebo já?!

Nevím, co považuješ za horor ty, ale starý, nejlépe strašidelný hrad, temné mraky nad ním a vrány (nebo něco podobného) poletující okolo - to je standard normálního hororu - ne těch sraček co se točí dneska. Možná by jsi měl zkouknout nějakou klasiku ;)

PS: sorry za OT, už končim :)
tak ono to možná úplně hororový není, ale taky nemělo být, nejedná se koneckonců o žádný gothic/dark fantasy stránky :-) ale jo, čekala jsem mimochodem, kdo řekne něco ve stylu "jo, na to, že to dělala ženská/na to kolik ti je to ujde :-)) ale teda, že holky-bloggerky jsou spojovaný když už ne s tvorbou webů, ale až s těma šílenýma blogískama, to vám teda děkuju :-))