Nezjistitelné přihlašovací údaje

čau, známí si nechali v roce 2003 na Vašem serveru vytvořit webové stránky. Bohužel jim nebyly předány přihlašovací údaje a s dotyčným se již bohužel nemohou spojit. Ani nevědí, jaká byla při registraci udaná e-mailová adresa. Ale kdyby ji znali, opět k ní nevědí heslo, takže z toho důvodu nemůžou použít systém zaslání hesla k webu přes e-mail. Je v takovém případě nějaká možnost, jak získat přihlašovací údaje? Např. doložením Živnostenského listu atp.?
Dík moc za odpověď Lenka
Ne
<HTML>To chce se skutečně s tím dotyčným domluvit, aby jim ty údaje dal, pokud již jeho služby nebudou potřebovat.

Další možnost je řešit to na mailu podpora@webzdarma.cz . Pokud jsou to stránky nějaké firmy, určitě by se to nějak vyřešit dalo, ale to záleží na dobré vůli WebZdarma (a správce serveru), přeci jen při registraci stránek nepožaduje WebZdarma žádné jednoznačné osobní údaje.

Tady na fóru s tím nic neuděláme - navíc když ani nevíme, o kterých stránkách je řeč. Každopádně pokud to zdárně vyřešíte, bylo by dobré dát sem vědět. Držím vám palce.</HTML>
Díky za rychlou odpověď. Bohužel s dotyčným se domluvit nelze :-(.

Ano, právě že se jedná o firemní stránky a poslední dobou je na nich docela návštěvnost a je jasné, že nepůsobí dobře, když je tam datum poslední aktualizace z roku 2003.... Určitě bychom se shodli, že se to mělo řešit dřív, ale to není předmětem problému. Prostě teď bych to chtěla dotáhnout do konce.
Chápu, že záleží na dobré vůli WebZdarma a věřím, že se najde :-))))). Na podporu jsem již psala. Šlo by to nějak popohnat? :-). Jsme schopni doložit cokoliv. Na té webové stránce je dost informací, kterých se dá chytit. např. pevná telefonní linka, zřízená na jméno majitele firmy atp...

Zatím díky Lenka