Dobry den,
nejde se mne pripojit na nove zalozeny ucet pres FTP. Přes web se do administrace dostanu, ale nemohu nahrat zadne stranky. Log ftp klienta :
Stav: Zjišťuji IP adresu bzg.wz.cz
Stav: Připojuji se k 88.86.113.136:21...
Stav: Spojení navázáno, čekám na uvítací zprávu...
Odpověď: 220 ftp server ready
Příkaz: USER bzg.wz.cz
Odpověď: 331 Password required for bzg.wz.cz.
Příkaz: PASS *
Odpověď: 530 Login incorrect.
Chyba: Nemohu se spojit se serverem
a pritom heslo zadavam spravne.
dekuji
Problém je asi na strane WZ. . . dnes to dáko blbne. . . ja sa ale cez FTP momentálne pripojím v pohode :-)
No mne sa dnes zas neda zobrazit stranka(zakladnapb.wz.cz) ale FTP ide dobre .....
<HTML>2RAMA - LAMA: mně tvoje stránky jedou, ale nevidím na nich nikde reklamu wz.</HTML>
Mě se nejde pomocí FTP klienta připojit už 2. den a stránky mám už téměř 3 měsíce :( Děje se už něco, nebo to ještě nikdo neřeší? Díky
<HTML>Co by měl kdo řešit? U Ladislavova webu to bylo opraveno, jinak bylo vše v pořádku. Raději napiš víc info o tom, co to je "nejede".</HTML>
to Thalia
něco podobného jako v prvním příspěvku. Nevím jak jinak napsat, že se nedostanu přes FTP klienta na soubory. Ve FileZilla, Total Commanderu a ani přes webové rozhraní phpWebFTP, buď se tam nedostanu a když už, tak to trvá i 10 minut. Přes TCM se tam dostanu, ale nezobrazí se mi obsah.
Ve 150 příspěvcích je tady ve fóru psáno (mezi řádky), že některé domény webzdarma.cz prostě pracují bezproblémově jen v určitý den nebo hodinu :-)
Který den nebo hodina to jsou - je ve hvězdách, takže se doporučuje - zkusit to později! Nikdy NE naopak.
Tady se neda přihlásit, kurva!
Nikdo: to je zvláštní, mě to jde bez problému...