Jak na TARGET?

Při přenosu souborů z mého PC FTP klientem na váš server mi zmizí zadaný "TARGET". Pro zjednodušení - v HTML kodu zadám - TARGET="_blank" - a stejně po spuštění na vašem serveru mi zobrazuje vše již do mnou otevřeného okna a ne do jiného. Na serveru WEBPARK sem to vyřešil editací přímo na serveru a opětovným dopsáním kodu, ale jak u vás? Zde se přes váš server ani pomocí hesla (tak jako na webparku) nedostanu a tudíž to nemohu přepsat. Poraďte mi. Díky Petr.
To si robis srandu?
Miznuci kod?
Ja mam tiez par stranok s framami, ale target mi z nich nemizne...
Srandu si nerobím. Mám stránky (vyloženě amaterské, jsem začátečník) složené ze tří rámů. V levém rámu mám menu, uprostřed hlavní "okno". Klasicky mám vytvořené, že když kliknu na levé menu, v prostředním okně se zobrazí požadovaná stránka. Při zadání TARGET="top", se načte stránka normálně do celého - prostředního okna. Já chci aby se načetla do nově otevřeného okna.
Ale dnes v noci jsen asi na vše přišel. Já zadával hodnotu TARGET="_blank" hned za úvodní <A. Abys tomu rozuměl, HTML kod vypadal takto - <A TARGET="_blank" Href........>. Zjistil jsem, že když zadám hodnotu target až na samotný závěr odkazu, tak při projetí FPTklientem nic nezmizí a celá stránka, tak jak jsem jí vytvořil doma na PC se přenese na server. Asi byl problém hlavně v mých znalostech. Jak jsem řekl, jsem totální začátečník a samouk. Na můj výtvor se můžeš podívat na adrese http://jezdci-gp.webpark.cz/. Třeba rámy bych tam nechtěl, ale neumím udělat levé menu jinak.
Na zaciatocnika je to v pohode...
Framov sa zbavis tak, ak si stranku rozdelis pomocou tabuliek.
Nastuduj si aj CSS - mrkni sa na na tuto stranku:
http://www.dusan.pc-slany.cz

Dnes nefungovala, snad to je len vypadok, ale su tam dobre tipy & triky...