drhouse.wz.cz

Zdravim kamos by si chtel dal na webzdarma svuj web o Dr.Housovi a dival se na domenu drhouse.wz.cz a zajimalo by me jeste takovy web co uz tam je ma smysl? jen jeden obrazek, cerny pozadi a nic vic
1. Kdo dřív přijde, ten dřív mele. Smiř se s tím, že ta doména je už zabraná a jelikož zobrazuje reklamu, není důvod ji mazat. Maximálně se můžeš zkontaktovat s jejím majitelem, jestli ti ji pustí. Ale neptej se tu na ten kontakt. My ho nevíme.
2. WZ nabízí i jiné domény než wz.cz.
3. Raději udělej nějaký ORIGINÁLNÍ web. Takových webů o Dr. Housovi už existuje spousta. Má smysl dělat další, který nebude nikdo navštěvovat?
<HTML>...a nápis Under Construction. Dřív tam zjevně nějakej web byl, rekonstrukce se asi nečekaně protáhla :-) </HTML>
no tak na mejl mi prislo ze uz je domena volna a pritom mi to porad pise ze je obsazena nevite co s tim?
David:
mě mailem chodí tolik blbostí... a psal ti sám Dr House, či admin WZ nebo kdo?
Myslím si, že dotyčný ti domenu nemůže uvolnit pro novou registraci - o tom je tu na fóru spoustu dotazů jak smazat web - může ti k ní dát heslo a nebo musíš čekat až ji v rámci nějakého mazacího dne někdo smázne
Jasny ale tak mi rekni jak mam na nej vzit kontakt se na ty www podivej tam ma jeden obrazek. Zadnej kontatk nic tak kde ho mam vzit? Jo a psal mi nekdo od WZ
Pokud kontakt není, tak se to dá vyjádřit jedním slovem - smůla.

Jaký je rozdíl mezi wz.cz a necojieho.cz? Stejně ten web bude tak bezvýznamný, že na něj nebude nikdo chodit. Takových webů už existuje...
Kdyz myslis a jinak nechci rejpat ale rek bych ze tam bude chodit vic lidi nez na ten tvuj s knizkama
:-))
No já na drhouse.wz.cz vidím jen nějaký flash jako reklamu a Chyba 404 - soubor nebyl nalezen.

Tak tomu někomu z WZ odepiš a sděl mu, že to nefunguje

Taky nechci rejpat , ale nebudou ty přístupy od lidí, kteří zabloudili díky frekventovanému klíčovému slovu?
Přikláním se na stranu zbi.
Na jeho stránky nemusí chodit hafo lidi ze světa. Navíc mám pocit, že jeho stránky jsou primárně určeny pro občany Jaroslavic. Takže tam nakonec může jít více lidi, než si myslíme ;)

No a pokud jde o House. Tak jedni půjdou na http://www.doktorhouse.net/, druzí pak přes google.

Takže pokud chceš prorazit, musíš mít něco extra a přechytračit vyhledávače.
Panove nic proti ale je to jen vas nazor ja s vama nesouhlasim navstevnost tam ma skvelou ale lidi zajima obsah a ne to uz ta stranka je tak budu porad na ty jedny. Kdyz bude dobry obsah a to myslim ze bude tak lidi na ten web zapomenou a budou chodit na tento web nebo na oba a nebo treba fakt jen na ten co je uveden ale myslim ze kazdy ma moznost zkusit neco udelat a delat konkurenci jinym webum. Jo a k tem knizkam dej si tam toplist nebo neco fakt by me zajimala tvoje navstevnost (ale jak rikam nic proti). Na SEO mas hodnoceni 68% nemas robots.txt a info pro roboty atd takze treba google te asi nevyhleda na nejaky tag. A ty Tomiku tak jen pro zajimavost ty mas hodnoceni 91% coz je dobry a s tim googlem taky nemas info pro roboty a robots.txt tak nevim jestli te google najde ale jinak tvuj web se mi hodne libi vim ze sis to delal cely sam a to se ceni. Jinak bych se rad vratil k tematu proc se mi nejde na tu domenu zaregistrovat a ne jak me kdo najde. Diky
<HTML>Jasně, vymyslete dobrý obsah. Pokud se vám to povede. Váš web by musel být lepší než <a href="http://www.drhouse.cz">www.drhouse.cz</a>, který má snad jedině problém s nekompletním popisem epizod v novějších sériích. Nezávidím vám to. Co se týče uvolnění domény, nemám v tom prsty, takže vám nijak nepomůžu.</HTML>
<HTML>2David: už to jde, tak s chutí do toho...</HTML>
Diky jeste dodelam detaily a do 2 dnu je to na netu
<HTML>Nezapomeňte si pak tady na fóru v sekci HTML říct o kritiku webu.</HTML>
Hm... dodnes jsem věděl akorát to, že existuje nějaký seriál D.House - a o ději nebo postavách (jsou-li tam nějaké), jsem nevěděl NIC. A nechybělo mi to :-) Netuším, kdo tam hraje, nikdy jsem neviděl jediný díl... herce jsem možná někdy zahlídl v TV (ale netušil jsem že jsou z House). Jsem prostě, jak říkají naši severní přátelé, "zacofany" :-))
<HTML>Lama: To je škoda. Jeden z mála dnešních seriálů, který má opravdu vtip (hlavně Housův ostrovtip). Žádná blbá telenovela nebo nuda typu 'Odložené případy'. Ale nezoufej, například já ten seriál objevil letos v květnu.</HTML>
Nípal::: Na televizi koukám velmi zřídka - většinou jen něco na čt24 - takže mě na sebelepší seriál asi nenalákáš :-)
for David: nooo na tom tvym webu (jestli dobre vidim) je tvuj jen text. To jsi rovnou mohl zaregistrovat drhouse.blog.cz nebo drhouse.estranky.cz a nehadat se tady o necem co bude navstevovat minimum lidi.
Ixcon: Kdyz myslis nechci ti neco kecat ale radsi makni na tom tvym webu protoze tam nic nemas a rek bych ze budu mit porad vetsi navstevnost nez ty. Jo a s tim co je moje tak je tak nevim proc si to myslis? Ty nevis co sem na tom musel udelat a kdyby jsi to mel jako ja tak do tebe taky nerejpu proste dneska jde hlavne o obsah a ne co ty udelas a co ne.
S hodnocením počkám, až to bude hotové. S tím co tam je teď řeknu jen, že mi to připadá až moc černé.

Ale neodpustím si hořkou poznámku. Náhledy v PLNÉ velikosti? Zásadní amaterská chyba.
A ještě jedno rypnutí. Je neetické hodnotit ostatní, pokud o to nepožádají. Tys vlastně taky nežádal o hodnocení, ale tvůj web je středem zájmu, takže hodnocení tvého webu je přípustné. Zvlášť, když se porovnáváš s jinými weby podobného zájmu.
Mě jsi už hodnotil, takže jsem v suchu ;)
<HTML>Neberte mu elán, díky. Až si o hodnocení požádá, pak teprv do něj bude OK šťourat. Zatím se chováte hůř, než ten pajdající arogantní hajzl s holí ;)</HTML>