Libovolné umístění reklamy - zrušení automatického přidání

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli je možnost reklamu wz zobrazit (třeba i na vyhodnější pozici) jinde na stránkách, než je automaticky přidávána? Existuje nejaka možnost se dohodnout o automatickém přidání reklamy na začátek či konec dokumentu s tím, že reklamu bude na každe stránce dejme tomu uprostřed? Děkuji za odpověd
http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html

Reklamní proužek se vkládá standardně (pokud si uživatel nenastaví jinak) na všechny stránky dolů. Pokud Vám toto umístění vyhovuje, není třeba nastavení nijak měnit.

>>> Můžete ale ovlivnit jeho přesné umístění vložením značky <!--WZ-REKLAMA-1.0--> (nebo <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> pokud by Vám vadilo, že standardní verze není validní podle XHTML Strict) tak, aby se reklama zobrazovala na všech stránkách dole.
<<<
Docela mě vzrušuje představa, že vložíš reklamu doprostřed mezi

kocka.mp3 09-Jul-2008 20:53 104K

< Relama webzdarma >

< Reklama end >

miluju.mp3 27-Mar-2009 21:15 5.5M

Jen tak dál, novátorství se meze nekladou! :-))
:-D
Prijemny den, vlozil som reklamu webzdarma v zmysle pravidiel na stranku http://naturistclub.unas.cz/uvod.php, kde sa normalne zobrazuje v hornom dive, ale zobrazuje sa aj na stranke http://naturistclub.unas.cz/index.html, kde by vobec podla pravidiel nemala byt. Prosim o radu ako tento problem vyriesit. Dakujem.
Prijemny den, nie je problem v tom, ze reklamu webzdarma vkladam cez iframe? Dakujem za odpoved.
<HTML>Upravila jsem cestu k souboru na r-webzdarma.html, kde je banner opravdu vložený. Z indexu ji musíš smazat sám, znovu už se pak nevloží.</HTML>
Prijemny den Thalia, dakujem za promptnu odpoved a pomoc. Prajem prijemny zbytok dna.