Byl mi zmizen účet...

Asi jsem zlobil a byl mi odstraněn účet (manual.wz.cz).
Co se podmínek týká, tak návštěvnost byla (jak podle Google Analytics, tak podle zobrazení bannerů v administraci) až do 24. května; reklamu jsem měl na všech stránkách dole; dětské porno jsem nešířil a svou pirátskou sbírku MP3 jsem tady taky nevystavoval.
Najde se tady nějaká hodná duše (nejspíš někdo z moderátorů), která mi bude schopna a ochotna zjistit čím jsem se provinil, že mně stihl trest nejtěžší?

Nebo že by to byla nějaká speciální prémie pro dlouholeté členy?
<HTML>No tak zrovna u tebe vím, že web byl v pořádku. Tedy pokud si tam neměl skryté skladiště :-) - zas tak dovnitř účtu stálým návštěvníkům fóra nelezu. Registrovat nejde, ale ani ho nevidím jako existující účet. Uvidím-li zítra miru online, zeptám se, co se stalo.</HTML>
Takže abych se připomněl: nějaká změna?
Co do obsahu, jsem si vědom toho, že tam zůstávaly zbytky po různých vývojových / slepých verzích, ale zase toho snad nebylo tolik, aby to mohlo vyvolat dojem skladiště.
<HTML>Já na to samozřejmě myslím, Tome.
Bylo to smazáno, důvod mi byl sdělen následující: nebyl tam index.
Nevím, proč je to zablokováno pro novou registraci. Samozřejmě jsem žádala odblokování (protože nevím, proč by to mělo být smazáno), ale zdá se, že mira řeší nějakej problém, tak to asi bude chvíli trvat. Bohužel nelze říci, kdy to bude... :-(</HTML>
"nebyl tam index"
No a podle strýčka Gůgla:
http://uvw.wz.cz/manual.png
se zdá, že tam lidi chodili, i když tam žádný index nebyl. Tak teď nevím, jestli mi lže Gůgl, anebo jestli mira něco nehulí... :)
A jsme u toho: Pokud tam nebyl index a zároveň tam lidi chodili (zřejmě přes jiné podstránky), tak to logicky bylo vyhodnoceno jako datové skladiště. Ta se mažou.
<HTML>Nevím, co je tím přesně myšleno, že tam nebyl index. Ty stránky po zadání samotné adresy fungovaly (t.j. nemuselo se tam chodit přes jiné podstránky), banner se zobrazoval, tak jakýpak copak. Navíc myslím, že kdyby to bylo smazáno jako skladiště, tak by to mira v odpovědi zmínil.</HTML>
Kit: u toho jsme už od začátku. Stačilo do prohlížeče nacpat adresu http://manual.wz.cz a otevřely se ti normální stránky - však koukni co cache Googlu a uvidíš sám:
http://209.85.129.132/search?hl=cs&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla%3Acs%3Aofficial&hs=Gxt&q=cache%3Amanual.wz.cz&btnG=Hledat&lr=
Keš je dokonce ze dne smazání účtu.

Thalia: vyřiď na velitelství, ať dělají věci pořádně nebo vůbec: databázi sice smazali, ale přihlašovací údaje stále fungují a pak se dějí moc zajímavé věci :)