Porušování pravidel?

Dobrý den, nvm jeslti to sem patří, ale už pár týdnu sleduji web http://microupload.wz.cz/index.php. Má uploadnutých pár desítek souborů dohromady ve velikosti přes 1,1 Gb, jak je to možné? Není maximální webový prostor na wz 500 mb? Ještě k tomu nikde nevidím reklamní proužek (asi odstraněn nějakým infarme kódem). Předem děkuji za odpověď
No jenže na stránce index.html ten reklamní banner nahoře je... a tehle index má prioritu. A pokud se mu tam opravdu podařilo narvat 1,1 GB - tak je to kluk šikovná a máš se čemu učit. :-)
Lama: Jak jsi to počítal? mně vyšlo skoro 1,4 GB.
Kit::: Já jsem nic nepočítal, zrovna nemám namontovanou Xenu.
<HTML>Kit: Lama nic nepočítal, Lama to prostě opsal od pisatelky :-))

No já sice tuším, jak to tam mohl dostat, ale té teorii se poněkud vymyká přítomnost několika stomegových souborů...</HTML>
Thalia: Už jsem jak peta. Také jsem si nepřečetl celou diskuzi od začátku. Zkusím se nad sebou zamyslet.

Ty stomegové soubory by mohly jít nahrát po částech a na serveru je zase spojit.
A jsou ty soubory reálné? Někde v PC mám fake generátor. :-)
<HTML>:-) kdoví, ale má zabráno opravdu 1,4 GB.</HTML>
Reálné jsou, alespoň se mi tak jeví. Například fotky a screenshoty se chovají jako fotky a screenshoty.
Tonička: to s tím maximálním webovým prostorem na WZ se má tak, že uživatel nemá přidělen přesně a strikně "vymezený prostor". To jestli tam má víc než limit je hlídáno a to ještě jen na jedné z přístupových cest.

Je tedy možné "dostat tam víc než limit"

Thalia: kolik má zabráno, nevím. Podle Xenu však je součet velikostí souborů (1455459 KB). Podle TC, to, co se podařilo stáhnout má 1 444 815 kB (něco málo se stáhnout nepodařilo a dva soubory byly hlášené jako zavirované)

Lama+Kit: jsou to reálné soubory - je tam třeba Úplná příručka triků a kouzel pro začátečníky - tak možná je to způsobeno nějakým kouzlem...
<HTML>ds: však jo, já přeci řekla, že tam má 1.4 GB ;-) P.S. svůj web už zase můžeš odhacknout :-)</HTML>
Thalia:
Vskutku, je to tak! Asi mám nějaké změněné vnímání světa, omlouvám se.
<HTML>No, když tam vidím takové perly jako 3dsmax nebo Borland Delphi, tak já mám celkem jasno v tom, co se s tím webem stane...</HTML>
Lidi si tam dělaj co chtěj.. ten chating.czweb.org mi hacknul web. a tak bych mu ani nevěřil.Ale jedině já házim na svuj web text s tim že tam nemaj upovat víc než 20MB a žádnej warez obsah. A i když tam něco takovýho je a jen tak to nejde nahlásit tak banuju a mažu warez.
Proto mam ale logy který mi všecho usnadňujou.
[ 213.195.248.242 ] jmeno souboru: velikost souboru: bajtů 17/10/2009 09:47:50
[ 94.23.227.180 ] jmeno souboru: velikost souboru: bajtů 17/10/2009 09:49:28
[ 94.23.227.180 ] jmeno souboru: phpRZKVuP velikost souboru: 5686 bajtů 17/10/2009 09:49:46

A tak..
A když někdo něco budete chtít, tak mi sem napište.
A pan tonička používá adresu mojeho starýho mailu kterej sem zrušil kvůli nadávkám že?. Tohlety drzouny nahlásit. Mam i jeho IP...
Takže bye
Já neporušuju podle mě nic. Spíš ty co tam upujou warez a víc než 20MB
<HTML>Že to vůbec umožňuješ... uploadovat soubory menší než 20 MB jde i jinam (třeba ulozto apod.), uploadovat warez a soubory větší než 20 MB jde rovněž i jinam. Takže - proč? Kvůli reklamě na IQ test? To je komické, zvláště ve srovnání s tvými vyjadřovacími schopnostmi 11letého kluka, který se rozbrečel, protože mu někdo sebral playboye.

Pokud máte spolu nějaký spor, vyřešte si jej mezi sebou. Tady na fóru si své emoce a mindráky vylévat nebudete.</HTML>
Pánové vyřiďte si to mezi sebou.

nuguien: Jestli soubory uploadoval Vy nebo někdo jiný, je diskutabilní. Vy poskytujete prostor. Takže za soubory nesete zodpovědnost. Není tedy pravda, že nic neporušujete.
Pokud hlásíte, že není povolen warez, je ve Vašem zájmu se o to postarat. Pokud se takový soubor najde, tak tento soubor odstraňte. Je to Váš prostor a můžete si dělat co chcete. Ponecháním tohoto souboru v podstatě souhlasíte jeho přítomnosti a tudíž i podporujete warez.
Což je v přímém rozporu s podmínkami Webzdarma, který striktně zakazuje jakýkoli warez.

Další věc. Jste zodpovědný za aplikaci. Takže pokud jiným povolujete, aby mohli na Váš web přidávat soubory, je ve Vašem zájmu se postarat o bezproblémový chod. Vymkne-li se to kontrole, pak je to Váš problém a je na Vás problém odstranit.
Jelikož nejste skutečným vlastníkem prostoru, nadřazená instance (Webzdarma) může i bez Vašeho vědomí rozhodnout o osudu webu. Tedy web zrušit a smazat všechny soubory na něm.
Už sem opravil chybu.Uploadovat můte jen někdo. Kdo má povolenou IP. Nípal. A určitě by 11 letý dítě nedokázalo udělat upload.Ikdyž možná menší vyjímku znam ae..nebudu to tu rozebírat.
A já a warez na mim webu. Nikdy to nešlo dohromady.Takže všechno co bylo upnutý jako warez mažu.A je pravda že už mě bolí ruce.
Proč mam nad sebou chating.czweb.org? -_-
[ 92.240.179.81 ] jmeno souboru: 3dsMax888811526363fuckoff.msi velikost souboru: 108912640 bajtů

To je warez. To taky:[ 82.94.180.240 ] jmeno souboru: Wow.exe velikost souboru: 8272528 bajtů
A to mažu.
nuguien (chating.czweb.org):::
To by mě taky zajímalo, proč máš tady kousek nad sebou nuguien (chating.czweb.org) a o kousek výše nuguien (microupload.wz.cz) a úplně nahoře Tonička (chating.czweb.org). Že ty budeš nějaký ten transvestýta!? :-))
<HTML>Zamykám. Věk a schopnosti nebývají v korelaci, stejně tak jako puberta a rozum. Vyřeš si své osobní problémy sám a neotravuj s tím ostatní. A najdi si holku, aby tě ty ruce tolik nebolely.<style>form { display: none; }</style></HTML>