Doména

Ahoj,
Chtěl jsem se jen zeptat, jetli služba webzdarma nabízí i registraci doménu 2. řádu ( př. -> emulse.cz místo emulse.wz.cz ).
Pokud ano, kolik to stojí?
Jde udělat nějaká sleva?
Děkuji!
Ne.
Jak píše Tomík, ne. To však neznamená, že vám registrátor nedá CNAME záznam (alias) pro doménu. Pouze tuto službu neposkytuje webzdarma přímo.
copak název webZDARMA to neříká dost jasně?
Quagmire: V dnešní době slovo zdarma rozhodně neznamená, že to bude opravdu zadarmo. Příkladem jsou různo poschovávané poplatky, příliš striktní podmíny používání apod. A mimo to.. pokud se nepletu, tak se nad podobnou službou kdysi u webzdarma.cz uvažovalo.
Ano. Uvažovalo se i o ASP, Perlu, fungujícím webovém rozhraní apod. Ani jedno není..
<HTML>ASP, Perl? Tak na to si nevzpomínám (a že jsem tu už dlouho), že by se o tom vůbec uvažovalo, minimálně o ASP určitě ne, http://www.webzdarma.cz/pp.html?5#2 o tom mluví snad dost jasně. Webové rozhraní je na jinou diskuzi, která ale nepatří do tohoto tématu.

Jinak o registraci a hostování domén 2. řádu se stále uvažuje. Má-li někdo doménu 2. řádu a chtěl by ji přesměrovat na svůj účet na wz, může požádat admina o ruční nastavení.</HTML>
Když si zakoupím doménu, můžu jí propojit s webhostingem? jestli že ano, tak jak?
<HTML>Napiš žádost na podpora@webzdarma.cz, uveď v ní název domény 2. řádu a název účtu na wz, na který chceš tuto doménu přesměrovat.</HTML>
Newark: Záleží, co si přesdstavuješ pod pojmem "propojit". Žádná doména není propojená s hostingem. Maximálně poskytovatel hostingu zprostředkovává "údržbu" domény.

Pokud ale nějakou máš, tak není problém nastavit v DNS záznam s přesměrováním/aliasem na tvou doménu na webzdarma. A to udělá buď registrátor domény nebo poskytovatel hostingu (viz příspěvek od Thalie).