Zobrazení stránky - chyba 404 soubor nebyl nalezen

Zdravím
Udělal jsem si web, vše funguje jak má když ho otevřu z PC jako offline. Ale když ho hodím na wz, tak se mi prostě nenačte a vždycky mi se tam napíš chyba 404. Nemá někdo s tímto zkušenost jak to opravit ? Díky moc za odpověď.

web - http://fs-rc.wz.cz/
<HTML>nová_stránka_4.htm, nová_stránka_1.htm atd. - pojmenuj soubory bez použití diakritiky.
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16</HTML>
Díky za rychlou odpověď, to mě nějak nenapadlo uložit to pod názvem bez použití diaktiky. a ješte bych chtěl požádat Administrátora, aby mě z webu odstranil ty další nadbytečné bannery wz, aby mi tam zbyl jenom ten jeden banner pod stránkou a ten proužek nahoře. A na vzhled webu se moc nedívejte, jsem začátečník a teprve se učím. Díky moc za vyřízení :-)
A nechceš se začít učit dělat stránky bez použití rámců?

Takhle je totiž vše v pořádku, v každé stránce je jedna reklama

Pokud myslíš, že to musí být s rámci, tak vytvoř ještě jeden rámec pro reklamu - na spodku té složené stránky a nastav aby se reklama zobrazovala na titulní straně nahoře a jako jméno stránky uveď tu, která se bude načítat do toho spodního rámce - třeba reklama.html.

Z ostatních stránek pak vloženou reklamu smaž
nevím, jestli jsem tě zprávně pochopil, takže mám vytvořit rámec, který bude pojmenovaný třeba reklama.htm a potom mám smazat ty reklamy z ostatních rámců, ale já nevím jak mám smazat ty reklamy, není nějakej návod ? Díky za odpověď
možná, že bude lepší když ten rámcec vytvářet nebudeš a reklamu, která se vloží např. do souboru reklam.html budeš ručně vkládat do zdrojového kódu té stránky, která bude tvořit ten hlavní obsah na obrazovce - tak aby prostě pokaždé byla reklama na spodku stránky vidět.

Zdrojový kód by zapsán serverem do zdrojového kódu stránek, které jsi na web nahrál, pokud máš lokálně verze bez reklam tak nahraj ty verze bez reklam, ale až po změně nastavení - server vkládá reklamu do aktualizované stránky

PS: zkus to bez rámců
PS








a nepoužívej na pozadí obrázky ve formátu bmp, a takové, které jsou velké 872 502 bytů už vůbec ne














.
ok, já to nějak pořeším ;-)