Hodnocení webu

Dobrý den,
Prosím mohli by jste mi ohodnotit web http://mxvsatv.xf.cz/web/vsehochut/index.php zatím není dodělanej je jen úvodní stránka nemá to logo potom ještě chci nějak upravit wz.cz reklamu....
"Je nedodělanej a nemá logo" může dost ovlivnit. Zejména celkový dojem.

Takhle můžeme hodnotit víceméně jenom layout webu (jeden sloupec, levé menu). Z hlediska vzhledu nic zvláštního ani překvapivého, jenom nadpisy jednotlivých sekcí (Úvod, Hlavní menu, Pomozte) působí "nalepeně" na spodní okraj jim vymezeného místa.

Více vytknu ke zdrojovému kódu: Jako menu je lepší použít nějaké seznamové tagy (ul,ol,li) a ne prostý výpis odkazů. Pozadí konců jednotlivých sekci (okonec.png) by mělo být jako pozadí v css, nikoli jako samostatný obrázek (dobrý důvod může být třeba zobrazení stránky bez stylu ;).

A víc asi není co hodnotit, promiň.
___
Mimochodem, jazyková vložka: my bychom, vy byste, oni by. Stejně tak schoda podmětu s přísudkem (nebo budou všichni návštěvnící stránek ženy?).

A neodpustím si poznámku k větě o autorském právu v patičce. Nemyslíš, že autorskému zákonu podlehá třeba i obrázek Barta Simpsona ve vrchní části? (Který nepochybně není tvůj. Zbytečně upozorňuješ ;)
Zvláště tečky a čárky, na správném místě ve větách, by mnohého návštěvníka potěšily. Jinak je to tuctový webdesign - šoking by mohl být až případný obsah. :-)

Freeze::: Doufám, že se za tu "schodu" tlučeš do hlavy! :-D
Jo tak díky opravím si to levé menu a nějaký ty chyby v těch větách a smažu to z té patičky a ty autorský práva.... :D:D a jinak eště jednou díky.
Lama: Heh, vůbec jsem si toho nevšiml, nějaký dementní přepis -- kdoví, na co jsem myslel :)
což takhle ohodnotit jednoduchý web začátečníka. fs-rc.wz.cz
Juralet: Zajímavě řešené menu, ale je takové rozházené. Nebylo by lepší v tomto případě použít raději klikací mapu (http://www.jakpsatweb.cz/html/obrazky.html#map)? Jinak ostatní je spíše standard, který se ani nedá hodnotit. Je to jen obsah.
images/bannery na web + menu/odkazy_banner.bmp - může to být dost ošidná cesta k souboru (nedoporučují se mezery v názvech souborů nebo složek). Možná někteří (jako já) používají ve Firefoxu nějaké rozšíření pro blokací reklam (bannerů) - a tento výraz blokují tím, že soubor kvůli názvu v cestě nezobrazí... Ve Firefoxu nevidím z toho levého menu NIC.
Juralet: Za menu bych dal 9,5/10. Chybí mi tam :hover efekt (zvýraznění textu odkazů po najetí myšítkem) a font textu v odkazech se místy mírně odlišuje. Zbytek stránky mi ale připadá jako prostý text, nijak zvlášť neupravený, takže ten nehodnotím. Na začátečníka dobré - hlavně proto, že to má nápad.

Lama: To jsou známé (a velmi zrádné) věci - zkus si obrázek pojmenovat například advertisement.png. Adblock jej zablokuje spolehlivě ;)
díky za kritiku ;-)
Tak jsem zkoušel dát na menu klikací mapu, ale když ve Frontpage 2003 udělám tu mapu, dám aktivní body, potom na aktivní body dám odkazy a uložím, tak po otevření v prohlížeči mi to po kliknutí na nějaký ten aktivní bod vyjede hlášku, že nemůže najít cestu k udanému souboru, nebo tak něco. Neví někdo v čem je problém? díky moc za odpověď.
Juralet::: "nemůže najít cestu k udanému souboru" - to přece něco vypovídá, ne? Buď máš špatně cestu (cílový soubor je jinde, než popisuje zdroják), anebo je jinak pojmenovaný (což nevylučuje předchozí variantu), případně máš v názvech souborů mezery, diakritiku a podobné "špeky".
tak jsem to zkoušel alespoň čtyřikrát a nepomohlo to , prostě mi to nahlásí tuto chybu, i když cestu mám správně
a kde tu mapu máš?


PS: jen bych pro reklamu "absolutně" nastyloval jeden div na spodku stránky
<HTML>Tak to zkoušejte dál, určitě to nemáte správně.

// EDIT: Kde to konkrétně nefunguje?</HTML>
problém vyřešen ;-)