Ztracená stránka

Dobrý den , přesně před minutou se mi stratila celá stránka http://bacuri-kone.wz.cz/pesaggio.htm

nemám ji nikde zálohovanou,nestihla jsem to ,prosím moc dá se vrátit obsah co tam byl? aspon html zdorák?MOC PROSÍM

// EDIT: Změněn nadpis. Nípal. (Má-li někdo nápad na vhodnější nadpis, nebráním se tomu.)
ještě jednou moc prosím ,už jsem projela celý PC a nikde nemám ani uložený obsah dlouhého textu s informacemi,který byl na stránce a musela bych zase všechno dlouze dohledávat- jsem ztoho ted neštastná, už jsem to měla všechno vytvořené ,jen jsem nahrávala fotku an aráz mi to vše zmizelo v nějakou reklamu ve tvaru zdrojového kodu při zobrazení.Prostě fuč.Už nikdy tuto chybu neudělam a vždy si všechno zalohuju , jen prosím moc o navrácení stránky...stačí mi aspon bývalý zdrojový kod,je tam na něm všechno.
Co přesně předcházelo "před minutou se mi stratila celá stránka"?

Pokud se ti podařilo přepsat původní soubor jiným (při uploadu), tak na serveru kopie původního souboru neexistuje. A vzhledem k nevhodnému "menu" stránky nemá hledanou stránku v archivu ani Google: http://www.google.cz/#hl=cs&q=site%3Abacuri-kone.wz.cz&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=7b0bf8f5943006e1. Očividně ji nikdy nenavštívil.

___
Budiž toto jeden příklad za všechny, že se..
a) v každém případě musí dělat lokální záloha.
b) nevyplatí dělat podivná menu ;)
Tak já sice nevím co je "podivné menu" nebo co si předtím představit ,ale tohle se mě stalo už mnohokrát a není to poprvé , jak ktomu došlo jednoduše, přepisuju zdrojový kod přímo tady na webzdarma a dám uložit změny a ono se to uloží -ale místo toho se mi tam vklepne něco jiného - cizího a obsah mého zdrojového kodu se tím přepíše.Tím pádem se všechno ztratí , celé zobrazení následné stránky , texty ,fotky a tak a naskočí mi tam halda klikiháků -CIZÍCH..proč se tohle děje nechápu.Nezbývá mi nic jiného , než dělat stránku znova, no aspon se mám do pulnoci čím bavit.
Děje se to proto, že je správce souborů takový, jaký je. Řešení: nepoužívat správce souborů. (http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34)

Podivné menu: odkazy (a potažmo menu) se většinou dělají pomocí tagu <a href=...>, ne pomocí tlačítek, na ty vyhledávač dlabe.
ahaaa , takže nepoužívat správce souborů ,ale co ? commander s FTP ,kde se mi zase navalí kopa virů ,skovaných kde všady, FTP jsem řekla už dávno sbohem , protože nejlepší mi pořád vyšlo ho radši nepožívat.Ono si člověk asi moc nevybere.Je to jedno , odted si vše hlavně zalohuju a je.
Stačilo by neukládat si do TCMD heslo, ale komu není rady, tomu není pomoci...
Jana Mynaříková: TC je bezpečný, pokud si neuložíš heslo. Ale proč se omezovat na TC? Existuje spousta jiných schopných ftp klientů - Filezilla, Winscp, MC atd.. některé inteligentní operační systémy mají sftp klienty přimo integrované v systému.

___
Ukládání hesel v FTP klientu je zhovadilost. Když už člověk potřebuje mít hesla uložené (například kvůli desítkám přístupů na různé místa), stačí použít Master heslo (TC podporuje myslim od verze 7.5).
<HTML>Janě Mynaříkové dávám -7813 bodů za spamování fóra/crossposting a nevhodně zvolený nadpis dotazu. Z toho -50 bodů je za nehledání řešení dříve se vyskytnuvšího podobného problému. Bez urážky.

1) Dotaz stačí položit jednou.
2) Nadpis musí vystihnout problém (což jeden z Vašich dotazů měl, ale protože odpovědím dostalo přednost toto vláknou, smazal jsem jej), o pomoc tu žádá kdekdo.
3) FTP není problém. Viry má řešit antivirový program a ukládání hesel do hlavy, ne do počítače. Bezpečné heslo nemusí být nutně nezapamatovatelné.

Správcům webzdarma dávám -11341571 bodů za blbnoucího správce souborů. Už by s tím vážně měli něco udělat - alespoň zrušit možnost přímé editace.</HTML>
Byla jsem zoufalá ,proto jsem to napsala několikrát , ..ted už si vše zálohuju , i sebemenší upravu a krok, který na webu udělám .S FTP jsem měla opravdu špatnou zkušenost , i po vymazání hesla se mi stalo , že se nějaký vir přeposlal na stránku ,protože PC nikdy 100% čistý nemám ,deně je na něm několik lidí , na netu ,stahují kde co a dobrý antivirák v dnešní době snad ani není.Proto jsem od FTP ustoupila, prakticky jen občas potřebuju měnit texty a sem tam fotku a odkaz, k tomu mi správce souborů bohatě stačí.Všechno přepisuju ručně přímo ve zdrojovém kodu ,fotku samozdřejmě nahraju zvlášt.Jen kdyby se ten správce nesekal a občas mi neukládal uplně něco jiného.
To jsou s prominutím pěkně debilní argumenty. Většina (ne-li všechny) antivirové programy většinu těchto "zlodějů hesel" odchytí. A pokud si nikde heslo neuložíš, tak (kromě chvíle, kdy se připojuješ) jej stejně nemají ani odkud vzít.

Abych to shrnul: NEpoužívej online editor souboru. Jedině snad, že by ti šlo o život. A i v takovém případě si to dobře rozmysli. Máme FTP.

___
Lidem, kteří dobrovolně používají Windows bez antiviru, bych ulámal ruce. Zaslouží si to.