Nefungují domény .kvalitne.cz - výpadek 17.1.2011 [opraveno]

Rád bych věděl proč nefungují dneska domény *.kvalitne.cz?
... a k tomu nefungují ani domény *.euweb.cz
No a to je jako normální? Psal jsem na podporu, ale odezva žádná.
Nebylo by možné někam na hlavní stránku, nebo do nějaké zpravodajské stránky aktualit psát tyhle poruchy s odhadem kdy by mohla být odstraněna, jestli se o ní vůbec ví a jestli se vůbec na odstranění pracuje?
Jj, to by chtělo, alespoň nějaké info...už se raději poohlížim po jiném hostingu :(
Na opravě se jistě pracuje.

Už jsem to psal předtím, napíšu to znova. Bylo by fajn si uvědomit, že se pořád jedná o službu zdarma a podpora opravdu nonstop nefunguje (a zřejmě ani nikdy nebude).

___
Těm, co se ohání "konkurenčními" bych rád vzkázal, že je tady nikdo nedrží. Pokud chcete, přesuňte se jinam. Váš krok sice Webzdarma neprospěje, ale rozhodně taky neublíží.
<HTML>Výpadek byl cca od 8h do 16h a týkal se menší části webů umístěných na serveru mars.

Podpora opravdu není nonstop online. K nápravě většinou dojde ihned po zjištění výpadku. Ovšem ne vždy to zjistíme okamžitě a zejména o víkendu to může nějako dobu trvat.

Za problémy se omlouváme.

Richard Šimůnek - na podporu (a nejen tam) jsi psal 18.9. 14:27, odpověď do pěti minut tu snad ani nikdo neočekává.</HTML>
Tak po dlouhe dobe opet vypadek?
Stale nefunguje...

www.kdosiodjinud.kvalitne.cz
Mozem potvrdit nefunkcnost!
Zdravím všechny.nefunguje mi web.neví co stim je někdo?
<HTML>Příště prosím založte nové téma a nevytahujte ven staré s příznakem [opraveno], je to pak matoucí, když se v takovém tématu píše o výpadku...

Pro jistotu jsem poslala sms adminovi.

//Edit: potvrdil, že na tom pracuje.</HTML>
<HTML>Výpadek na serveru mars opraven. Omlouváme se za problémy.


Lukáš Skopal - je to sice mimo téma, ale nevidím na webu reklamu, je překrytá obsahem.</HTML>
To bude zřejmě tím, že jsem to programoval přes Wysiwyg a ta lišta ne a ne se přesunout někam jinam, proto jsem tam vložil alespoň ručně odkaz na Webzdarma.
Pokud je v tom nějaký problém, tak prosím o upravení reklamy na nějakou stravitelnější formu, třebas někam dolu, klidně na každou stránku:)
<HTML>Nejsnadnější asi bude, když ve svém editoru nakopíruješ celý kód do patičky, pod odkazy pagerank, zepter atd.
Důvod proč to tak je, je stejný jako v tématu <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=56037&t=56037">http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=56037&t=56037</a>, viz můj příspěvek z Datum: 15. 01. 2011 14:16 a Datum: 16. 01. 2011 15:28 (na konci).</HTML>
OK, pak to zkusim, jen nevim kdy se k tomu dostanu, program mam v notasku a ten je momentalne indisponovan :(
Jen se chci zeptat, staci kdyz ta lista co je zakryta bude dole nebo musi mit nejake zvlastni umisteni?
<HTML>Stačí, když bude dole, ale v tom případě musí být dole na každé stránce. Pokud bys chtěl mít jen jeden banner, pak by musel být na hlavní straně nahoře.</HTML>
Nahoru se mi ho právě nepodařilo nikdy vtěsnat, takže ho dám na každou stránku úplně dolů, děkuji za info :)
Doufam ze nebude vadit, kdyz to napisu sem. Nechtel jsem zakladat nove tema a zasahovat do jinych, kdyz uz se to zacalo resit tady.
Nakonec jsem se k notasku dostal driv, reklamu se mi dolu nepovedlo zaboha dostat, ale po mnozstvi marnych pokusu uz vim jak ji zobrazit nahore.
Staci to takhlens na prvni strance nahore? Vadi ze je to na ostatnich podstrankach zakryte nebo to mam rovnou udelat na vsech strankach?
To je způsobeno tím, že používáš absolutní pozicování. Buď absolutně napozicuj i reklamu, anebo se zbav absolutního pozicování. Doporučuji to druhé, protože se ti texty překrývají přes sebe.
Vzhledem k tomu, že to delam pres Wysiwyg, tak vazne netusim kde se nastavuje absolutni nebo jine pozicovani. Me se texty zobrazuji normalne ve vsem co mam: IE 7 a 8, Google Chrome a Mozilla, takze jestli se to nekde zobrazuje jinak, tak me to zas tak netrapi :)
Ale spis by me zajimala ta reklama, jestli staci na uvodni strance nahore?
Ve Firefoxu mám zvětšené písmo, takže tam dochází k překrývání odstavců.

Pokud je reklama nahoře, tak stačí na titulní stránce. Jinde být nemusí. Doporučuji to i přepnout v Administraci na WZ - místo dole, tak nahoře. Nebude se tak vkládat do nahrávaného kódu podstránek.
OK, díkes :)
Opět nefunguje kvalitně.cz? Asi by byl záhodno menší dotaz: teď jsem zakládal stránku a proto jsem zjistil nefunkčnost. Poté, co si pročítám zdejší komentáře: má cenu si raději založit jinou stránku na jiné doméně? Teď ze začátku to není problém, kdyžbych zjistil, že kvalitně.cz mívá časté výpadky, pak po implementaci na web už by to problém byl. V případě že by tomu tak bylo, mohl bych poprosit o doporučení, která doména mívá tyto výppadky nejméně?
<HTML>Opraveno, omlouváme se. Prosím, nepište o aktuálním výpadku do starého tématu, kde je napsáno "opraveno".
<style>form {display:none;}</style></HTML>