Placený hosting

Ahoj, nevíte jestli existuje na webzdarma placený hosting s tím, že by se buď odstranil banner, nebo zmizela přípona xx.wz.cz, a nebo s navýšením místa? A pokud ano, za kolik by to asi tak bylo?

Děkuji
Kdysi se o podobné službě mluvilo, ale pokud se nepletu, tak u toho taky skončilo.

Momentálně to tedy možné není, ale některé části lze suplovat:
a) Odstranit banner nebo lištu možné není.
b) Používat doménu druhého řádu (domain.tld) místo třetího řádu (sub.domain.tld) možné je, ale prostřednictvím jiného registrátora. (Registruješ si požadovanou doménu jinde a pouze se upraví potřebné dns záznamy, viz hledání ve fóru.)
c) Navýšit místo nevím. Jedině se zkusit poptat na podpoře.
ad 2) Vážně je to možné? Najdu k tomu tady nějaké oficiální stanovisko WebuZdarma? Nějaký příklad domény druhé úrovně, která je takto přesměrovaná by nebyl? ;-)
<HTML>Ano, je to možné (tedy bod b), který zmínil Freeze). Napiš žádost na podpora@webzdarma.cz, uveď jak doménu 2. řádu, tak doménu na wz, kterou chceš propojit. Provedeme přislušná nastavení a řekneme ti, co je potřeba nastavit u domény 2. řádu. Je třeba samozřejmě dodržovat podmínky zobrazení banneru. Bez banneru to zatím nejde, to by ses musel poptat po placeném hostingu na anoweb.cz.

Co se týče navýšení místa, jako placenou službu toto nemáme. Ale u zajímavého webu (dle našeho posouzení) je možné provést navýšení zdarma.</HTML>
Super! Až si zaregistruji doménu, tak se určitě ozvu.
Tak nasměrování domény 2. úrovně opravdu funguje. Tady je důkaz :):

http://www.zx-spectrum.cz