php fusion

zdravim mám web na php fusion můžu se na něj odkud koli připojit pomocí mé veřejné ip za kterou napišu /web ale nechci jen tak zveřejnovat ip to neni dobrý si myslím a hlavně to i blbě vypadá nešlo by nějak přez nejakej soubor udělat aby když napiše človek aresu www.nicewow.xt.cz aby mu naběhl muj web aniž by to přesmerovalo ip ktera by potom v adrese byla vidět? nebo propojit server tak aby když napiše nekdo adresu aby mu přímo na téhle adrese vybehl muj web na php fusion de to nejak propojit?
Bylo by radno tě upozornit, že tímto způsobem porušuješ podmínky Webzdarma.

Webová adresa je podmíněna hostingem WZ. To znamená, že obsah, který se nachází na této doméně, musí být umístěn na serverech WZ. Přivlastnění si domény pro jiný hosting (i vlastní počítač) není povoleno.

Pokud chceš zpřístupnit vlastní počítač (vlastní web), tak si pořiď vlastní doménu s možnosti správy DNS. Pomoci DNS si pak nastav záznam tak, aby tě to přesměrovalo na tvoji IP adresu.
file_get_contents();
IP stejně neutajíš. Prošťourej možnosti třeba na no-ip.com
Lama: Na wz.cz je možné si udělat jednoduchý proxy server právě pomocí zmíněné funkce a IP tím nevyzradíš. A podmínky také nemusíš kvůli tomu porušit.