Nefunguje web - Access forbidden

Dobrý den,

zničeho nic přestal fungovat můj web http://darkhell.mysteria.cz

Do administrace se normálně přihlásím, ale při pokusu o přihlášení na ftp dostávám chybovou hlášku.

Správce souborů přes administraci píše:

Nemohu se přopojit k serveru darkhell.mysteria.cz:21 s uživatelem darkhell.mysteria.cz

Zkuste to znovu ...

Můžete se na to prosím podívat?
A proč to píšeš 2x?

Hlavně si ujasni: Používáš FTP _nebo_ Správce souborů?
Používám ftp, ale zkoušel jsem použít i Správce souborů (pouze pro jistotu). Pokud používám ftp doma, mohu se snadno splést a zadat špatné údaje, pokud se však přihlásím do administrace (tj . korektní přihlášení, správný uživatel i heslo) a použiju Správce souborů (což není nic jiného než webová aplikace, které se připojuje na ftp), dostanu také chybobou hlášku. Chyba tedy není u mne, ale na straně wz.cz.

http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=62937&t=62937

celé je to nějaké divné.
No a proč to píšeš do diskuze, která se týká obecného tlachání kolem Webzdarma? Takové záležitosti patří do sekce Podpora. Máš to napsáno na titulní stránce fóra.

Jestli to hlásí chybu 530, tak máš asi v počítači nějaké breberky a tvá IP adresa se dostala na blacklist.
Tak za to se omlouvám, nějak mne to nenapadlo, že je tu i sekce Podpora. (špatně jsem se díval) :-)

Moje všechny IP na blacklistu? :-D Nemožné.
Je to možné, pokud jsou všechny počítače na nich zavirované.
Btw kdyby šlo o blokaci IP adresy, mohl bych se přeci přihlásit přes Správce souborů v administraci (tam se jako zdrojová IP bere IP adresa serveru a nikoliv moje). To je jedno...

Nebudu již psát na fórum a přemýšlet, kde je chyba. Napíšu si na podporu, která mi snad dokáže říci, v čem byla chyba a jak se jí vyvarovat. Za celé roky jsem na webu nic neměnil, podmínky tedy snad neporušuji. A pokud došlo k zablokování z důvodu útoku na server, rád bych viděl log, případně útočící IP adresu... Howgh
"Je to možné, pokud jsou všechny počítače na nich zavirované."

Nepracuješ náhodou na podpoře některého českého webhostéra, případně na podpoře našich telefonních operátorů? .-) Občas si připadám, jako by mi někteří z nich četli manuál a postupně zkoušeli všechny možnosti v onom manuálu uvedené :-))))

Jednou se mi stalo u jednoho webhostingu, že jsem nalezl problém a důkladně jej technicky popsal (starám se o několik serverů, jak Linux tak MS řešení). Dotyčný to nepochopil a schvaloval vinu na nastavení mého počítače, prohlížeče, na viry v mém počítači, na uživatelskou neomalenost a prostě "chyba je na vaší straně" :-) Druhý den díky bohu neměl službu tento pán, ale někdo, kdo by technicky zdatnější, kdo pochopil a ihned zjednal na serveru nápravu. Ten první operátor už u tohoto webhostéra nepracuje :-))
Ne, na žádné technické podpoře nepracuji. Ovšem pravidelně čtu místní diskuzi. Už hodněkrát tady bylo napsáno "nejede mi FTP" a pak z dotyčného vylezlo, že používá Správce. Jen málokdo uvede, že mu FTP hlásí chybu 530 (nebo jinou). Tak se nediv.

Hlavně jsem z tebe potřeboval vydolovat chybové hlášky. Až přijde Thalia, tak si je prohlédne a sjedná nápravu. Takže sice tvůj problém vyřešit nemohu, ale pokusil jsem se alespoň urychlit jeho vyřešení.
Dobrý den,

přestal mi fungovat můj web http://www.hmpb.wz.cz

Do administrace se normálně přihlásím, ale při pokusu o přihlášení na ftp dostávám chybovou hlášku.

Správce souborů přes administraci píše:

Nemohu se přopojit k serveru hmpb.wz.cz:21 s uživatelem hmpb.wz.cz
Zkuste to znovu ...

Můžete se na to prosím podívat?

Děkuji
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=63847&t=63847

//Edit: Upravila jsem odkaz na vhodnější. Thalia.
<HTML><em>Nebudu již psát na fórum a přemýšlet, kde je chyba. Napíšu si na podporu, která mi snad dokáže říci, v čem byla chyba a jak se jí vyvarovat.</em><br>

Opravdu není nutné psát do fóra a pak i na podporu, čtu oboje (výjimečně máš odpověd z obou kanálů). Fórum většinou celý den (ale dnes jsem byla nucena odpojit pc od internetu), mail jednou za den. Takže rychlejší je napsat na fórum. Navíc stačil pohled do sekce podpora, kde byla (už jsem to promazala) tuna témat, že lidem nejedou weby ani ftp. Ano, opět tu byl starý známý výpadek. Tomu napovídala i nefunkčnost celého webu. Blokovaná IP adresa kvůli napadení serveru nezpůsobí nefunkčnost webu, jen nefunguje ftp spojení.


<em>A pokud došlo k zablokování z důvodu útoku na server, rád bych viděl log, případně útočící IP adresu... Howgh</em><br>

IP adresy na blacklist nedáváme, že není nic lepšího na práci. Počítej s tím, že v logu by byla tvá IP. Ale dneska to není ten případ, jak říkám, na serveru je výpadek.</HTML>
Thalia: děkuji za informaci, za dvojí report se tedy omlouvám, příště napíši buď jen na fórum (do správné sekce) či jen do mailu.

Keep good work! :)