je to bezpečne?

dobry den chtěl bych se zeptat jestli je bezpečne davat sem větší projekty z kterych jde dost peněz
jestli mi ji nemuže vzit majitel tohohle hostingu
protože je něco jako polobuch takže klidně mi ji odsud muže dat pryč ale mně se jedna jestli je bezpečne sem to davat a jestli se nemusim bat že by se tohle mohlo stat
Bezpečné to není nikdy, zvláště když má službu ten "polobuch"...
Když z toho jde hodně peněz, tak proč si nepořídíte placený hosting?
Freehostingy tím, že jsou zdarma, ničím neručí. Takže se může stát cokoli. Zvláště doména je ve vlastnictví webzdarma.cz, takže ji provozovatel může kdykoli zrušit nebo s ní nakládat podle svého.
Navíc pokud z toho jdou nějaké peníze, tak je nutné vlastnit živnostenský list. Pokud jej nemáš, tak se tím sám obohacuješ a vlastně i porušoval zákony.

Platí pravidlo, pokud jde o nějaký větší projekt, který by mohl mít úspěch, mohl dělat dobré jméno nebo by mohl dělat dobrou službu, tak zásadně patří na placený hosting.

Výhodou placených hostingů je vlastní doména, se kterou si můžete dělat co chcete, protože bude zapsána na Vaše jméno. Hosting disponuje kvalitními a rychlými servery s dobrou dostupnosti. A hlavně moc nekecají do obsahu.

PS: Na klávesnici nemáš čárky a tečky nebo je neumíš používat? Tento styl vypovídá, že budeš nespolehlivý a tvůj případný projekt půjde rychle k vodě.
Lama: Polobuch je napůl člověk, napůl kniha. Ví všechno, co si přečte.

h: V dnešní době není problém si sehnat hosting i za méně než 500 Kč ročně se zálohováním a technickou podporou. A bez (na WZ povinné) reklamy.
Kit::: Já bych tipnul, že polobuch je od slova bušiti. Chodí sem pod přezdívkou wzbouchač. :-)
<HTML>Dobrý den,
bezpečné je to asi jako na každém freehostingu, tak co myslíte? A souhlasím s ostatními - projekt, ze kterého Vám jde dost peněz, si vydělá na placený hosting s řádnou oboustrannou smlouvou.

Přeji hezký zbytek dne,
wzbouchač, místní něco jako polobuch</HTML>