Pomalé FTP + web

Zdravím ve spolek,
už delší dobu zjišťuji, že se na mém webu něco děje.. Strašně dlouho trvá než se něco načte.. Neřešil jsem to a mezi tím udělal nový web, ještě je nedodělaný, ale dnes jsem se rozhodl ho tam dát, tak jsem smazal ten co tam byl předtím a jenom to mazání trvalo 10 min nejméně.. tak se chci zeptat, jestli je to mnou, dělám tam někde chybu? nebo proč se to děje? na jiným mém webu jde vše v pohodě..díky za odpověď
stále čekám na odpověď.. jde to tedy nějak vyřešit?
Málo informací. Když jsem na svém lokálním disku mazal 400000 souborů v jednom adresáři, tak to také trvalo čtvrt hodiny.

Uvědom si, že jsi na free hostingu, kde nemáš garantovány žádné parametry dostupnosti. Vybral sis nejvíc zatížený server. Stačí, aby pár (set či tisíc) mamlasů na něj nainstalovalo nějaký rozežraný redakční systém (aktivněji používaný) a výkon jde do kytek.
tento web obsahuje cca 120 souborů -> 20MB.. tato doména už asi rok funguje a ten poslední půl rok je prostě příšerný.. mě štve spíš to, že mám všude tuto adresu na vizitkách, firmách atd. tak si nedokážu představit to měnit, spíše to nemůžu měnit.. tak bych potřeboval nějaký řešení, ale koukám tady se ho asi nedozvím..
Je v tom několik faktorů.
Doména wz.cz je nejvytíženější a tudíž lze očekávat velkou prodlevu jak v načítání, tak i v manipulaci. Tím, že je permanentně vytížen, serveru pomalu dochází dech a tak nestíhá. Na nové stroje nebo vylepšování zřejmě nejsou prostředky. S tímto stavem teď ani v blízké době nikdo nic neudělá. Buď to budete muset vytrpět nebo přejít jinam (jiná doména nebo jiný hosting).

Freehostingy nemají žádnou garanci, s tím musí zákazník na začátku počítat. Že jste pro podnikání zvolil hosting zdarma, byla pouze vaše svobodná volba a vaše riziko.

Buď budete muset vytrpět zatíženost nebo budete muset vytrpět změnu adresy. Je to pouze na Vás. :)
Když už podobný stav trvá půl roku, pár dni ještě vydržíš.
Buď ti bude časem podáno vysvětlení ze strany moderátorů fóra (to ale může klidně trvat ještě týden) nebo můžeš zkusit dotaz urgovat na podpoře (což vzhledem ke svátkům a začátku nového roku jistě také pár dni potrvá).
dobře tak já tedy ještě chvíli vyčkám, popřemýšlím a děkuji :)
Popřemýšlej hlavně o doméně 2. řádu. Když ti pak nějaký hosting přestane vyhovovat, tak ho jen změníš, ale doménové jméno zůstane. Bude to poslední změna domény na vizitkách.

Původní doménu na WZ si zatím necháš, do původní stránky si zakomponuješ tag BASE s adresou na novou doménu a po dostatečně dlouhé době ji nahradíš 301.
4Kit:
díky za radu, rád bych tag BASE využil jen nevím jak na něj, a nevím co myslíš tím 301..
http://www.jakpsatweb.cz/html/hlavicka.html#base
http://tinyurl.com/2w85cco
tak to mě teda vážně nenapadlo, blbce ze mě dělat nemusíš.. první co bylo tak jsem se podíval na jakpsatweb..
jenže když jsem to tak udělal tak to prostě nešlo.. tak jsem to udělal pomocí tagu meta.. už to mám hotový jenže není to pravý ořechový..
a ten 301 nebude asi nic pro mě když je to přes php..
aha..tak vyřešeno.. s pomocí jednoho odborníka :) můžete smazat/uzamknout téma.. díky všem za rady :)